Monthly Recap: May

Kontordag - Ut på tur opp Stoltzen - Oslotur og ESC-party! - En deilig veninnefrokost dagen derpå - På vei hjem fra Oslo

Hallo alle sammen♥ Jeg håper alt er bra med dere! Det ble pluttselig en uforutsett bloggpause på meg i disse nylige ukene som har vært. Agendaen har vært stappfull av ting som har skjedd, i tillegg til at jeg har startet i en ny jobb. Så bloggrutinene jeg har hatt tidligere har bare flytt ut vinduet, som derfor har resultert med lite blogginnlegg. 

I dag er det siste dagen i mai måned, så jeg har derfor lyst til å dele en liten oppsummering på måneden som har vært. Jeg startet Mai på samme måte som jeg gjør hver måned, nemlig med en liten kontordag hvor planer og mål for den kommende måneden settes. Noen av målene som å legge ut flere sminkevideoer, kjøpe grill og være mer ute med venner synes jeg har gått veldig bra. Når det kommer til trening og frokostrutiner, har det nok gått litt dårligere.

Blogginnlegget hvor jeg tok et oppgjør med skjønnhetspresset - Hårvideo før 17.mai - 1000 følgere på instagram @Makeup.by.Sofie - Tre snapshots fra 17.mai!

Denne måneden er den første sommermåneden, selv om værmeldingen sier noe annet for oss her i Bergen. Mye av juni kommer til å gå til jobb og innkjøring av nye rutiner. Samboer skal jobbe hjemme i Trondheim hele sommeren, så jeg kommer nok også til å bli en del hjemme alene her i Bergen. På en side får jeg nok mer tid til blogging og jobb, da jeg ikke har noen her hjemme å ta hensyn til. På en annen side blir det kanskje en smule ensomt å være alene. 

Rett etter 17.mai ble jeg syk i nesten en hel uke - For å føle meg litt bedre tok jeg meg en hjemmespa-dag - INGLOT har åpnet ny sminkebutikk her i Bergen og jeg og @RockstarCharlie var med på et Event med mange flere fra bransjen

DETTE VIL JEG GJØRE I JUNI

1. Holde de gode rutinene når det kommer til mat, søvn og trening. Det er disse rutinene som gjør at kroppen fungerer.

2. Være mer kreativ på sminkefronten. Om sommeren elsker jeg alt av naturlig og bronzy sminke, men det kan bli litt ensidig.

3. Dra på konsert eller oppleve noe annet kulturelt og spennende. Jeg elsker å oppleve gode konserter, jeg bare glemmer det noen ganger...

4. Ikke la været være et hinder for å gjøre noe utendørs. Når man bor i Bergen har man jo ingen garanti for en solrik sommer!

5. Spare penger! I juli starter sommerferien min og jeg skal være på ferie i fire uker. Gjett om pengeboka kommer til å få gjennomgå!

Én kommentar Skjul

veronicarood

31.05.2017 kl.18:05

Så utrolig fin måned du har hatt, flotte planer for juni har du òg ; -) <3

Skriv en ny kommentar

hits