Trikset som gir leppestiften et helt nytt liv

Hallo alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fin søndag og avslutning på denne uken. Har dere gjort noe gøy? Formen min er fremdeles ikke helt på topp, så jeg har egentlig brukt helgen på å bare være hjemme og hvile mest mulig. Det har blitt noen obligatoriske turer ut i forbindelse med jobb og en kveldsmat med familien i går kveld, eller har jeg prøvd å ta livet med ro. 

For ikke så lenge siden la jeg ut et blogginnlegg hvor jeg fortalte dere om mine to nye favoritt-leppestifter som ga den ultimate sommerfargen. Det virket som dere synes idéen om å eksprimentere med forskjellige leppefarger var veldig gøy og jeg har også fått spørsmål om å vise dere akkurat hva jeg gjorde. Selv om det ikke er noe veldig hokus pokus kan jeg selvfølgelig forklare litt mer i dybden!

Jeg starter alltid med å påføre en leppeprimer over hele leppen min. Dette er for å gi mest mulig fuktighet til de tørre leppene mine, men også for at leppestiften skal holde lengst mulig. Akkurat denne primeren er fra MAC og heter Prep+Prime Lip Primer.

Deretter påfører jeg den første leppefargen min fra MAC i fargen See Sheer. Leppestiften er veldig gjennomsiktig i fargen, da den gir så mye fukt til leppen. Jeg liker veldig godt å bare påføre den rett på leppen, slik at jeg får påført mest mulig av produktet. Denne påfører jeg i flere omganger til jeg får den intensiteten jeg ønsker.

Da det kan være vanskelig å få jevne og fine kanter ved å bare påføre med selve leppestiften, går jeg over med en pensel for litt mer presisjon. Dette er absolutt ikke et must, men veldig kjekt hvis du ønsker en perfekt leppekant. Kosten er nr 212 fra MAC.

Til slutt påfører jeg den andre leppefargen, Sushi Kiss fra MAC. Jeg fokuserer på å legge den mest på midten av munnen og ikke så mye i munnvikene. For at fargene skal blande seg sammen, dabber jeg leppestiften på underleppen og gnir leppene forsiktig sammen. Slik fortsetter jeg til jeg er fornøyd med intensiteten. 

Denne teknikken kan dere bruke på hvilke som helst leppestifter og farger dere ønsker. Eksperimenter med forskjellige leppestifter, så kanskje du ender opp med en helt ny favoritt? Her er det kun kreativiteten som setter grenser!

#blogg #hverdag #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #trend #mote #fashion #tips #triks #leppestift #korall #sommer #sol #søndag #mac

 

7 kommentarer Skjul

Thea Mariel 👑

21.05.2017 kl.18:48

åå herlige farger, jeg er kjempe dårlig på å være kreativ med leppene mine. Jeg skal absolutt prøve å teste ut nye ting fremover!
Sofie M

21.05.2017 kl.22:11

Thea Mariel: Tusen takk The Mariel <3 Jeg elsker denne kombinasjonen på denne tiden av året! :D Ja, prøv selv med de leppestiftene du har hjemme. Det er så gøy å se resultatet! Send meg gjerne bilde på snap @sofiemo hvis du vil dele resultatet med meg :)
Ingvild

21.05.2017 kl.19:18

Elsket denne leppefargen!!! :-) takk for tips!
Sofie M

21.05.2017 kl.22:11

Ingvild: I know, sååå frisk og sommerlig :D No problemo <3
Victoria Larsen

21.05.2017 kl.19:33

Kjempe flott look! :)
Sofie M

21.05.2017 kl.22:12

Victoria Larsen: Tusen takk for det, Victoria! Prøv gjerne ut selv hjemme også :D
veronicarood

22.05.2017 kl.10:25

Denne fargen var bare så utrolig flott :-D
Sofie M

22.05.2017 kl.21:18

veronicarood: Tusen takk :) Perfekt til denne årstiden!

Skriv en ny kommentar

hits