Et litt annerledes blogginnlegg

Hei! Hvis du forventet en sminkeguide eller tips som gjør deg enda bedre til å sminke deg, vil jeg advare deg om at du mest sannsynlig vil bli skuffet. I dette innlegget skriver jeg rett fra hjertet, uten å lese setningen to og tre ganger. Jeg ønsker rett og slett og takke deg, ja akkurat deg, for at du titter innom bloggen min. Jeg har hatt noen helt merkelige dager og ønsker å dele min opplevelse av dette med dere <3


For noen dager dette har vært! Først og fremst vil jeg starte med å takke alle sammen for støtte og tilbakemeldinger på de to siste innleggene.

Det begynte med en tekst jeg skrev for noen dager siden om skjønnhetspresset og at vi må begynne å ta ansvar selv. Jeg må ærlig innrømme at det var ganske skummelt å publisere en slik åpen og ærlig tekst, da jeg ikke ante hva som ventet meg. Hvem som kom til å lese denne teksten ante jeg jo ikke og jeg var desto mer nervøs for de eventuelle tilbakemeldingene jeg kunne få. Jeg har alltid vært en jente med mange meninger og har ikke vært redd for å si de høyt, men det er noe annen på internett. Her har man liksom ingen kontroll på hvem som leser hva og ting kan lett bli tatt ut av sammenheng. 

Tilbakemeldingene har vært utelukkende positive og det har virkelig varmet å lese alle de gode kommentarene deres. Det er godt å vite at det finnes flere der ute som tenker noe det samme som meg og at jeg ikke er alene!


Et par snapshots fra min 17.mai feiring

På mandag la jeg ut en liten video som jeg tenkte kunne hjelpe mange av dere med 17.mai forberedelsene deres. Det som skjedde på mandagen, videre utover tirsdagen og for så vidt også på onsdagsmorgenen hadde jeg ikke kunne drømt om, selv i mine villeste drømmer. På bare noen få timer eskalerte leser-statistikken med flere hundre prosent. På tirsdagen hadde jeg vel sånn ca 1600 unike lesere her inne på bloggen -som faktisk ga meg en én dags plassering på den norske blogg-topplista, hvis du lurte. Men 17.mai er kanskje ikke den beste dagen å prøve å bli oppdaget av nye toppliste-farere, haha!

Det var uansett ikke statistikken eller et døgnflue-liv som "toppblogger" som satte mest inntrykk på meg, men alle de gode tilbakemeldingene deres. Både på facebook, youtube, instagram og her på bloggen bugnet det i rørende og koselige tilbakemeldinger på hvor mye dere likte videoen og hvor godt det var at den var så enkel å forstå. 

Tusen takk for alle snappene jeg fikk i løpet av 17.mai med bilde av de fine flettekransene deres og for at jeg fikk et lite innblikk i deres liv også!


Jeg hadde egentlig tenkt å skrive dette innlegget, både i løpet av onsdagen og i går, men måtte utsette det da jeg ligger nede med forkjølelse og feber. Nå skal jeg nyte det som er igjen av fredagskvelden, før jeg hopper til køys med håp om at formen er bedre i morgen. 

Til deg som ble skuffet over et litt annerledes blogginnlegg i dag: Det kommer et nytt sminkeinnlegg, i vanlig stil, i løpet av søndagen. I mellomtiden ønsker jeg dere en riktig så god helg! <3

Én kommentar Skjul

Victoria Larsen

20.05.2017 kl.10:16

Så kjekt med så mange lesere! Du er flink :)
Sofie M

20.05.2017 kl.23:23

Victoria Larsen: Jeg setter så stor pris på hver og en som tar seg tiden til å klikke seg innom, og kanskje spesielt når dere legger igjen så koselig kommentarer <3

Skriv en ny kommentar

hits