Vårens oppdateringer

Hei mine flotte lesere! Er det virkelig fredag allerede? Herlighet, hvor ble det av uken liksom? Snart er jo denne dagen over, så da er det bare lørdag og søndag før vi starter på enda en ny uke. Jeg kjenner jeg blir helt svimmel, haha!

For øyeblikket sitter jeg i sofaen hos min far etter noen dager i hovedstaden hos søster. Jeg har brukt disse dagene på litt obligatorisk business, men aller mest pleasure. Det har vært flere koselige kaffetårer og skravlestunder med venninner jeg ikke har sett på så alt for lenge. Akkurat nå kommer vi fra en hyggelig middag hos farmor, hvor historiene fra gamledager strømmer på, én etter én.

Før jeg reiser hjem på søndag har jeg en liten familiebursdag, fotballkamp, eurovision-fest og lunsj på aker brygge på planen. Så som dere sikkert skjønner, er det ikke rart dagene flyr av gårde!

VÅRRENGJØRING I SMINKESKUFFEN

Før jeg pakket kofferten på onsdag, hadde jeg en liten vårrengjøring i sminkesamlingen min. Mørke rødfarger i nyanser av lilla ble plassert bakerst i skuffene sammen foundationer i for lyse farger med alt for mye dekkevne. I stedet hentet jeg frem leppestifter i rosa og korall, friske blusher og lettere foundations og bb-kremer. 

Som jeg nevnte i innlegget og videoen om sminketrender, er sesongens farger rosa, fersken og korall. Noe som man også kan se på fargepaletten på disse bildene. Jeg lover dere kommer til å ha disse trendfargene printet i hjernebarken når denne måneden er over. Slik at dere automatisk vet hvilke farger dere skal gå for neste gang dere er i sminkebutikken. 

MAC Lipstick, Sushi Kiss & See Sheer
NARS Blush, Orgasm
LANCOME Cushion Blush, Corail
MAC Versicolour Stain
MAC Mineralize Highlight (Limited)


Jeg må innrømme at jeg hadde glemt at jeg hadde flere av disse produktene. Men du verden så glad jeg ble da jeg oppdaget disse gjemte skattene. De passer jo perfekt nå som våren er her og jeg strekker meg mer og mer mot slike friske og herlige farger.

Kremblushen, eller Cushion som det kanskje egentlig heter, fra Lancome brukte jeg littegrann i høst før det havnet bakerst i skuffen. Nå passer den perfekt inn i sminkerutinen min, da jeg nesten bare bruker kremprodukter på huden. 

NARS Orgasm er en tidløs blush i rosa nyanse med gullshimmer i seg. Jeg pleier å gå mye frem og tilbake til denne blushen og har faktisk skrevet et eget innlegg om den i fredagsfavoritt-spalten min.

Lipglossen fra MAC er en Versicolour Gloss hvor fargen sitter i flere timer på leppen, selv etter glossen har gått bort. Jeg elsker denne duse korall-fargen og det faktum at fargen sitter lenge på leppene. Perfekt for lange og varme sommerdager!

MAC sin Mineralize Highlighter er et limited produkt fra vinteren 2016. Her er det tre forskjellige nyanser i både sølv, pudderrosa og bronze. Jeg elsker å blande alle tre fargene sammen for en naturlig finish, eller å bygge én og én farge for mer dybde.

Begge disse leppestiftene har blitt to store favoritter i sminkepungen og jeg har selvfølgelig med meg begge to til Oslo. Du kan både se og lese mer om denne fantastiske komboen i innlegget jeg kalte "Den Ultimate Sommerfargen!".

#blogg #hverdag #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #trend #mote #fashion #tips #triks

PLEIER DU Å OPPDATERE SMINKEN SIN ETTER SESONG?

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

5 kommentarer Skjul

veronicarood

13.05.2017 kl.07:52

Høres ut som en fantastisk helg venter deg <3 Jeg bruker mindre sminke og en friskere look om sommeren ;-)
Sofie M

13.05.2017 kl.10:50

veronicarood: Jeg tror nok at det blir det også :) På sommeren synes jeg det er så godt å legge bort de tyngste sminkeproduktene og heller la huden puste mest mulig. Du får prøve å teste ut noen av trendfargene i sommer da! :D
veronicarood

13.05.2017 kl.11:38

Ja det skal jeg gjøre ;-)
Marie Gjernes

13.05.2017 kl.22:08

Ville bare si at vinneren av konkurransen min er kåret, gjerne ta en titt og se om det ble deg! :)

Uansett takk for at du meldte deg på, og ellers vil jeg ønske deg en fin helg videre!
sassypixels

14.05.2017 kl.18:05

Elsker leppefargene <3
Sofie M

15.05.2017 kl.10:48

sassypixels: Ja, de er helt nydelige <3 :D

Skriv en ny kommentar

hits