Den perfekte sminken til 17. mai og konfirmasjon

Bilde av meg med 17.mai sminke

Heihei mine vakre! Jeg håper dere har en god mandag og en fin start på denne uken. Nå er det ikke lenge igjen til 17. mai og konfirmasjoner, så jeg tenkte i den anledning å dele en sminkelook som passer perfekt til bunad eller festantrekk! 

Noe jeg synes er utrolig viktig på en så stor dag er å ha en sminke som sitter bra. Jeg har skrevet et eget innlegg om hvordan du får sminken til å sitte hele dagen som du kan lese hvis du trenger noen tips! En annen viktig ting er at sminken ser naturlig ut. Her lar man trendsminken bli igjen hjemme og fokuserer heller på å fremheve de ansiktstrekkene du ønsker at skal komme frem. Personlig liker jeg å fokusere mest på øyensminke og la resten av sminken være ganske nedtonet. 

Bilde av meg med 17.mai sminke

BASE
CLARINS Beauty Flash Balm
SMASHBOX Pore Minimizing Primer
BARE MINERALS Complexion Rescue
DIOR Star Foundation
URBAN DECAY Color Correcting Concealer, Peach
MAC Pro Longwear Concealer
NYX Wonderstick, Contour + Highlight
SENSAI Loose Powder, Translucent
CHANEL Les Beiges
MAC Blush, Pinch Me

ØYNE
MAC Paint Pot, Soft Ochre
MAC Eyeshadow, Naked Lunch, Cork, Espresso
MAC Eye Kohl, Teddy
MAC Extended Play Mascara

ØYENBRYN
MAC Eyeshadow Gutter Gal (limited) + Bowl Out (limited)
L'ORÈAL PARIS Brow Artist Plumper, Medium/Dark

LEPPER
CLARINS Instan Lip Perfector, 05

Bilde av meg med 17.mai sminke

∴ NØYTRALE FARGER MED FOKUS PÅ ØYNE ∴

Jeg velger å holde meg til nøytrale farger som blender seg naturlig med mine egne farger. På øynene har jeg lagt en klassisk tredelt look med en lys farge på øyelokket, en litt mørkere i globalen og den mørkeste i ytterkant av lokket og globalen. Jeg droppet en dramatisk eyeliner, men "thightliner" (påfører en kajal helt inntil og mellom vippene) langs vippekanten oppe. På vippene påførte jeg et godt lag med vannfast mascara. 

Brynene har jeg latt være så naturlige som over hodet mulig. Det eneste jeg har gjort er å fylle de litt inn med en brynskygge for å deretter gre gjennom dem med en farget brynsgele. Noe definisjon må man jo ha på brynene, men jeg ville ha styrt unna de mest markerte og mørke brynene. I værste fall kan man ende opp med å se veldig streng ut, noe man kanskje ikke vil på en så stor dag som 17.mai eller konfirmasjon.

Bilde av meg med 17.mai sminke

Resten av looken er, som dere kan se, veldig naturlig. Jeg har jevnet ut huden med foundation og concealer, bronzet opp huden og lagt en frisk blush i kinnene. Jeg vil anbefale å droppe den mest dramatiske kontureringen, da man tross alt skal være mye i dagslys hele dagen. 

På leppene har jeg bare påført en enkel lipgloss. Det blir nok mye spising og drikking i løpet av dagen og det siste jeg ønsker å tekne på er om leppestiften holder seg på plass. Ønsker du å bruke leppestift, anbefaler jeg at du velger en tone som er lik din egen leppefarge.

Bilde av meg med 17.mai sminke
HVORDAN SKAL DU SMINKE DEG PÅ 17.MAI ELLER KONFIRMASJON?
#blogg #sminke #hverdag #sminkeblogg #skjønnhet #velvære #sminkelook #sminketrend #skjønnhetsblogg #fashion #mote #trend #mai #vår #sommer #mai #nasjonaldag #17mai #konfirmasjon #side2 #perfektsminke #clarins #bareminerals #dior #urbandecay #smashbox #mac #nyx #sensai #chanel #loreal

 

LagreLagre

Én kommentar Skjul

sassypixels

12.05.2017 kl.00:44

Kjempe fint!
Sofie M

12.05.2017 kl.13:29

sassypixels: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

hits