Den ultimate sommerfargen!

bilde av meg med min nye favorittkombo på leppene

Hei mine vakre <3 Jeg sitter for øyeblikket i sofaen mens jeg ser fotballkamp og prøver å la helgens mange inntrykk synke inn. Herlighet for en fantastisk helg det har vært! Været har vært upåklagelig med sol, blå himmel og sommertemperaturer. 

Jeg var innom Spraytanhuset (sponset behandling) på torsdag for å få en liten grunnfarge på kroppen, nå som været er så deilig. Det føles litt rart å sprade rundt i vakre sommerkjoler når huden fremdeles er blå-hvit etter mange måneder uten sol. Nå har jeg i hvertfall sommergløden på plass. 

Bilde av de to leppestiftene

♥ THESE TWO LOVELIES ♥

Endring av hudfarge gjør at det blir endringer i sminkerutinene også. Da jeg sminket meg til en fest i går, måtte jeg tenke litt annerledes når det kom til fargevalg og nyanser. Med litt eksperimentering på kryss og tvers av sminkeproduktene mine, oppdaget jeg en helt ny favorittkombinasjon jeg bare må dele med dere!

Som jeg nevnte i fredagens sminkevideo, er friske nyanser av rød, rosa og oransje trendfarger for denne sesongen. I sminkevideoen viste jeg dere hvordan man kan legge en sminkelook med kun blush som fokus. I går hadde jeg lyst på en ren og enkel sminkelook, med mer fokus på lepper.

Bilde av de to leppestiftene

Jeg plukket opp MAC See Sheer -en sprek rødlig leppestift jeg har brukt mange ganger, men synes den ble litt for kald og rosa-aktig. Jeg ville ha noe som "poppet" litt mer. Ved en tilfeldighet plukket jeg opp MAC Sushi Kiss -en litt lys oransje leppestift som jeg kjøpte ganske nylig. Ved å plassere den på midten av over og underleppen, fikk jeg endelig den perfekte nyansen og sprekheten på leppene. Korall er jo  fresht om sommeren!

Bilde av meg med leppestiftene på leppene

Dette tror jeg virkelig har blitt min favorittkombo for denne sesongen. Prøv gjerne å miks litt forskjellige leppestifter neste gang du skal sminke deg. Hvem vet om du ender opp med en ny favorittkombo du også?

#blogg #hverdag #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #trend #mote #fashion #tips #triks #leppestift #korall #sommer #sol #søndag #mac

 

LagreLagre

7 kommentarer Skjul

Vilde

07.05.2017 kl.22:47

wow, nyydelig jo! Og du har veldig vakre øyne <3
Sofie M

12.05.2017 kl.13:27

Vilde: Er så betatt av denne komboen! :D Tusen takk for det, så hyggelig <3
veronicarood

08.05.2017 kl.11:05

Så fin farge og flotte bilder :-D
Sofie M

12.05.2017 kl.13:28

veronicarood: Ja ikke sant! En fantastisk kombinasjon :) Tusen takk for det, så hyggelig sagt <3
Rita Westnes

09.05.2017 kl.01:25

Så utrolig vakker du er :-D Det var en skikkelig fin kombinasjon!
Sofie M

12.05.2017 kl.13:28

Rita Westnes: Tusen takk for hyggelige ord, Rita <3 Du er skjønn! Elsker virkelig denne komboen og har den med meg nesten overalt!
Siv Renate

09.05.2017 kl.07:57

Så utrolig fint det var å blande disse sammen :-) du er så fin!

Og super flink og inspirerende for meg!
Sofie M

12.05.2017 kl.13:29

Siv Renate: Det er rart hva man kan ende opp med ved å bare mikse og trikse litt ;) Tusen takk for så hyggelig kommentar, Siv Renate! Det betyr virkelig så mye for meg <3

Skriv en ny kommentar

hits