Sminkeproduktene jeg absolutt sverger til!

Bilde av SENSAI Loose Powder, Make up Store Gleam Dream, MAC Studio Waterweight, NYX Wonderstick, MAC Gutter Gal Bowl Out, MAC Pro Longwear Concealer, Chanel Les Beiges, Canel Rouge Allure Gloss


Hallo mine skjønne! Er det flere enn meg som har fått en energiboost av det fine været vi har hatt i det siste? Jeg føler meg nesten som en liten duracellkanin her jeg sprader rundt i vakre og solfylte Bergen. Her løper jeg fra den ene plassen til den andre, blir med på spontane fjellturer og nyter lange dager i sola med venner og kjente. 

Det er jo nesten slik at jeg bare vil være ute å nyte været i stedet for å sitte inne å jobbe. Så jeg har måtte inngå et kompromiss med meg selv, slik foreldre gjerne gjør med barna sine når det kommer til hjemmelekser. Jeg får kun lov til å gå ut å leke, når jeg har gjort det som står på "to do" lista mi. Det funker jo egentlig ganske bra, i tillegg til at jeg gjerne jobber litt mer effektivt også!

Bilde av alle favorittene mine liggende på et bord


På slike finværsdager som vi har nå, blir det ofte litt spontane sprell og nye ting som skjer hvert øyeblikk. Derfor tar jeg meg aldri tid til full makeup og glam når jeg blir med ut. I stedet trenger jeg produkter jeg vet jeg kan stole på og som holder seg fin på huden min hele dagen, selv med høye temperaturer og sterk sol.

Av en eller grunn er det alltid de samme produktene jeg strekker meg etter og de skuffer meg aldri. Mange av disse produktene har jeg brukt i flere år, så jeg snakker av meget god erfaring. De ligger fint på huden, blender seg fint i hverandre og gjør at jeg ender opp med en naturlig og fin sminke, hver gang!
 

Nærbilde av alle favorittene mine tatt ovenfra

↓ ↓ 
SENSAI Loose Powder
MAKE UP STORE Gleam Dream
MAC Studio Waterweight
NYX Wonderstick
MAC Gutter Gal & Bowl Out
MAC Pro Longwear Concealer
Chanel Les Beiges
Canel Rouge Allure Gloss
↑​ ↑​ ↑​

Bilde av alle favorittproduktene mine


Ønsker du å se en sminkevideo med disse produktene? Jeg kan godt prøve å lage en video hvor jeg viser hvordan jeg bruker de! Hva med en enkel og rask hverdagslook som ikke tar mer enn ti minutter, eller noe sånt? Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hva du synes. Jeg elsker å høre innspill fra dere ♥


Bilde av alle favorittproduktene mine tatt ovenfra#blogg #hverdag #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #trend #mote #fashion #tips #triks #favoritter #april #mai #nymåned #MAC #CHANEL #NYX #MAKEUPSTORE #SENSAI
HAR DU ET PRODUKT DU SVERGER TIL?

LagreLagre

5 kommentarer Skjul

Anja

03.05.2017 kl.14:28

Flotte produkter! Har veldig lyst til å teste ut MAC foundationen, men dessverre har de ikke en lys nok farge til meg... Ellers sverger jeg til Anastasia sin Brow Powder Duo, den svikter meg aldri!
Sofie M

03.05.2017 kl.15:03

Anja: Er veldig fan av denne foundationen da den dekker nok, men ser naturlig ut. Bruker NC15, som er en smule for mørk nå på vinteren, men det går likevel ;)
Iselin Renée

03.05.2017 kl.14:29

De hørtes bra ut :)
Sofie M

03.05.2017 kl.15:04

Iselin Renée: Anbefaler deg å teste de ut, du blir ikke skuffet :D
liseburoy

03.05.2017 kl.21:07

Veeeldig flotte produkter! Bruker noe av det samme selv :)
Sofie M

12.05.2017 kl.13:26

liseburoy: Ja, ikke sant? Jeg er så avhenige av disse :) <3 Hvilke bruker du da?

Skriv en ny kommentar

hits