Jeg drukner i ting!

DET BARE FLYTER OVER...

Har du noen gang kjent på følelsen av å ikke strekke til på noe som helst? Jeg føler at uansett hva jeg gjør er det alltid noe som ikke er helt på stell. For en perfeksjonst som meg er følelsen av kaos til å dø av og akkurat nå føler jeg at jeg har kjørt meg selv helt fast. 

Hvorfor sitter med denne følelsen av uro inni meg? Er det fordi jeg ikke har en strukturert nok hverdag? Bør jeg trene bedre? Tar jeg riktige valg for karrieren min? Burde jeg spise sunnere? Må jeg komme meg mer ut og være mer sosial? Er det leiligheten det er noe galt med? Ville det vært bedre hvis jeg flyttet? Har jeg innredet alt helt feil?

Det er så mye forskjellig jeg har prøvd, men den uroen inni meg forsvinner ikke. Jeg vet hvor latterlig og stereotypisk det er å si "Jeg er lykkelig når jeg har kontroll på omgivelsene rundt meg og hva som skal skje fremover", men det er faktisk akkurat slik det er! Når jeg har kontroll og oversikt, slapper jeg mer av og er rett og slett mer lykkelig.

Å BO SOM DETTE HADDE VÆRT EN DRØM!

Husker dere det innlegget jeg skrev etter å ha vært på en treukers ferie i Oslo og Trondheim? Hvor jeg skrev alt jeg skulle endre ved leiligheten som vi aldri tenkte på å gjøre etter vi fikk inn de viktigste møblene? Vel, det er minimalt som er krysset av på den listen. Hvorfor? Kanskje fordi det er så mye ting jeg må fikse før jeg kan begynne. Bokstavelig talt ting. Vi har så mye ting! 

Samboeren min sa forleden dag at vi sikkert har dobbelt -om ikke mangedobbelt så mange ting i sammenlignet med en gjennomsnittlig 24-åring. På én måte er det kanskje ikke så rart når vi har vært sammen i en evighet og også bodd sammen i en halv evighet. I tillegg har jeg ikke noe barndomshjem å oppbevare sakene mine i, da begge foreldrene mine har gått videre i livet. Så alt av barneminner, gamle skolesaker eller sportsutstyr er med meg hver gang jeg flytter til en ny plass. 

Så nå skal vi prøve å ta grep om nettopp alle disse tingene. Jeg har fått låne en bok som handler om kasting og rydding, som skal gjøre at jeg "rydder meg lykkelig". Det kan jo faktisk ligge noe i det? Kanskje jeg for en gang skyld kan slippe alt av smårot og ting og tang jeg egentlig ikke trenger? 

Det første vi skal starte med er klær. Oh my, jeg har mye klær... Deretter går vi videre til andre ting og tang rundt om kring i leiligheten. Til slutt skal vi ha kvittet oss med alt det vi ikke trenger og heller sitter igjen med ting som har en betydning for oss. Jeg må innrømme at det høres veldig idyllisk ut å ha en ren og plettfri leilighet, så vi får se hvordan dette ryddeprosjektet går!

- HVA GJØR DU FOR Å FÅ ORDEN PÅ TING?

7 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

27.04.2017 kl.17:48

Flotte bilder! :)
Sofie M

27.04.2017 kl.19:49

Victoria Larsen: Takk for det :)
veronicarood

27.04.2017 kl.18:53

Kjenner meg godt igjen i den følelsen du beskriver..uro i kroppen. Klarer heller ikke å ha det rotete, men jeg må jo ha en del ting når jeg har tre små barn. Jeg har to faste rydde-alt-og-vaske-alt-dager i uken. Det hjelper ;-)
Sofie M

27.04.2017 kl.19:51

veronicarood: Det er så godt å høre at andre også har det slik, du aner ikke! Klarer ikke en gang å se for meg hvordan hjemmet hadde vært hvis jeg hadde tre små. All honnør til deg og mamma/rydde-skilsene dine :D
Bitte-Louise

29.04.2017 kl.14:57

Kjempe flotte bilder :) Du må ha en super fin dag :D
Sofie M

03.05.2017 kl.15:01

Bitte: Tusen takk for det! Dagen ble kjempefin :D
Iselin Renée

01.05.2017 kl.10:39

Kjenner godt den følelsen ja :)
Sofie M

03.05.2017 kl.15:02

Iselin Renée: Så bra at det ikke bare er meg, hihi <3

Skriv en ny kommentar

hits