Beste sminkeprodukt til øyenbryn!

⋅ EYEBROW ESSENTIALS 

Tjohei så fort tiden flyr! Plutselig er det fredag og helg igjen. Denne uken gikk kanskje litt ekstra raskt ettersom de fleste av oss hadde fri på mandag, men det er absolutt ingenting jeg klager over.

Jeg håper dine helgeplaner er litt mer spennende enn mine, da jeg egentlig bare skal forberede noen greier for kommende sminkeoppdrag og styre litt her hjemme. Men helgekos skal det bli likevel, det sørger jeg alltid for!

Her på bloggen kommer jeg stadig med tips og teknikker innen sminke og skjønnhet. Og når det kommer til øyenbryn, har jeg skrevet ganske mange forskjellige innlegg.

Hvis du søker på hvor mange ganger jeg har skrevet ordet "bryn" kommer det over hundre treff. Du kan lese alt fra hvordan jeg fikser brynene mine selv her hjemme til hvordan du kan forme brynene både markerte og definerte, tykke og feminine eller naturlige og definerte.

Det finnes vel også en gammel brynstutorial på hvordan jeg tegnet brynene mine for noen år siden, men den er så gammel og utdatert at jeg velger å ikke lenke til den. Du kan prøve å søke opp "bryn" og se hva som dukker opp, hehe!

En ting jeg faktisk har vært litt dårlig på å skrive noe om er hvilke brynsprodukter jeg bruker. Jeg vet ikke hvorfor da jeg egentlig har brukt de samme produktene i ganske lang tid. Eller, jeg har jo byttet merke noen ganger, men teksturen på produktene er jo de samme.

Det kan jo hende det er fordi jeg ikke har én fast måte å sminke brynene mine på. I stedet varierer jeg brynene mine etter hvilket utrykk jeg ønsker eller slik det ofte blir når tilfeldighetene slår inn. Det er jo ikke alltid sminken blir 100% slik du hadde sett for deg, da du begynte. 

De brynsproduktene jeg har sverget til i flere år, som jeg synes en hver sminkepung burde ha mins én av, er de du kan se på bildene. Du har nok sikkert sett eller brukt noen av disse før.

Brynsblyant tror jeg var det første brynsproduktet jeg hadde som tenåring. Jeg tror det var HM sitt eget sminkemerke, med en farge som var alt for varm for min hud. Nå er jeg veldig glad i de brynsblyantene man kan skru på, i stedet for å spisse. Akkurat denne er fra MAC i fargen "fling".

Brynskygge var kanskje det andre produktet jeg prøvde. En skygge gir litt dusere resultat enn en blyant, men det kommer også helt an på hvordan man legger det. Her har jeg prøvd mye forskjellig opp gjennom årene, både dyrt og billig. Det viktigste er å finne riktig farge og at finishen er matt. Denne paletten har jeg snekret sammen selv med to øyenskygger fra en limited kolleksjon fra mac og puttet de i en duo-palett.

Brynspomade prøvde jeg først for kun noen år siden, da Anastasia Beverly Hills revolusjonerte brynsverdenen! Plutselig var det mulig å både bade og trene uten at brynene smeltet vekk, da faktisk denne er vannfast. Ulempen er at denne pomaden er ganske utilgivelig hvis du skulle tegne feil, da du enten må inn med sminkefjerner eller concealer. Ellers kan du både få et skarpt eller litt dusere resultat, alt ettersom hva slags kost du bruker på å påføre.

Brynsgele er et must for meg! Etter å ha fylt inn brynene går jeg alltid over med en brynsgele for å gre brynene i riktig form og for at de skal holde seg slik. I tillegg får du litt mer tekstur på brynet ditt og det ser fyldigere ut. Brynsgele finnes både med og uten farge. De med farge er geniale å fylle inn brynene med når man har dårlig tid eller vil ha et mer naturlig resultat. Akkurat denne er fra L'Oréal Paris i fargen "medium/dark"

Når det kommer til utstyr er ikke dette et must, men jeg følte for å ta med noen av de kostene jeg bruker mest når det kommer til bryn. Jeg plukket med to forskjellige skråkoster og en vippekost.

MAC 266 er en liten og presis skråkost som er perfekt når du ønsker skarpe og definerte linjer. Den er veldig smal og passer perfekt til å tegne små hårstrå med.

ZOEVA 322 er en litt større og mer kraftig skråkost, da den er litt kortere og bredere i størrelsen. Den er perfekt å bruke hvis du ønsker er litt dusere resultat eller til å fylle inn brynene. 

MAC 204 er en vippekost som er perfekt til å gre både vipper og bryn med. På mange brynsblyanter følger det med en slik kost på baksiden, men jeg liker å ha en egen kost til dette. Denne kan du både gre hårene slik at de ligger riktig i tillegg til å duse ut eventuelle harde linjer. 


#blogg #hverdag #sminke #skjønnhet #velvære #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #trend #mote #fashion #tips #triks #øyenbryn #bryn #favoritter #sminkeprodukter #mac #anastasia #loreal

HVA ER DINE BRYNSFAVORITTER?

 

2 kommentarer Skjul

Anja

23.04.2017 kl.12:53

Jeg bruker også L'oreal Brow Artist Plumper, og MAC 266 kosten! Til å fylle inn bryna er Brow Powder Duo fra Anastasia min favoritt!
Sofie M

23.04.2017 kl.17:20

Anja: Så gøy at vi bruker det samme :) Har ikke prøvd anastasia brow duo, men hørt utrolig mye bra om de :)

Skriv en ny kommentar

hits