Back home again

Herlighet så godt det er å være hjemme igjen -og ikke minst tilbake i de gode gamle bloggrutinene! Jeg tok meg blogg-fri nå i påsken for å få koblet litt av og ikke minst kose meg med familien på hytta vår. Håper ikke du har savnet meg sånn alt for mye og at påsken din har bestått av mer enn å bare lese blogger. Vi må jo huske å leve litt i virkeligheten noen ganger også, synes du ikke?

Jeg har i hvertfall kost meg veldig med familie, brettspill, mye god mat og turer i fjellet. Nevnte jeg mye god mat? Jeg følte jeg rullet ned bakkene den siste skituren etter å ha spist  mye på kun en uke. Skibuksa passer i hvertfall ikke lengre, så da skyller jeg på all den gode påskematen. Jeg lærte også et nytt kortspill, som jeg tydeligvis var dritgod i! Har du hørt om "Kasino"? Jeg er kanskje den personen som blir mest fornøyd når jeg først vinner noe, så du kan sikkert tenke deg hvor glad jeg ble i dette kortspillet. Så glad at jeg har drømt om det hver eneste natt siden jeg kom hjem!

Nå gjenstår det bare noen maskiner med klær og litt mer mat i kjøleskapet, før hverdagen er helt tilbake. Jeg gleder meg så mye til alt som skal skje fremover og føler endelig at ting har falt litt mer på plass. Bloggmoduset er skrudd på maks og jeg er veldig ivrig på å få dele alt jeg har planlagt med dere!

- Hva gjorde du i påsken?

6 kommentarer Skjul

Camilla

19.04.2017 kl.16:33

Det ser ut som du har hatt en herlig påske.

Jeg hadde en urban bypåske i år. Skulle gjerne reist bort, men jeg jobbet store deler av påsken, så da var det ikke mye tid til å reise. Vi fikk likevel unnagjort en fantastisk fjelltur på Ulriken. Så da ble det litt fjell og opplevelse likevel :-)
Sofie M

19.04.2017 kl.20:44

Camilla: Det hørtes ikke så ille ut med urban bypåske heller! Kanskje litt godt å ha byen for seg selv? Her i Bergen har man jo så mage fjell og turer å velge mellom. Har aldri vært på Ulrikken, men kan tenke meg det ble en fin tur :)
Lise brevik

20.04.2017 kl.16:14

Godt å ta seg litt fri fra bloggingen også :) Glad påsken er over så jeg får se de intressange innleggene dine igjen <3 Godt at du fikk deg en kjempefin påskeferie,da! Kjemepfint bilde av deg :)
Sofie M

20.04.2017 kl.17:02

Lise brevik: Å, så koselig å høre <3 Ja, det var en herlig påskeferie og godt med litt fri. Håper du hadde en fin påske du og! :D
Iselin Renée

21.04.2017 kl.10:26

Så koselig :) Jeg har vært med familien, gått turer i skogen og jobbet :)
Sofie M

21.04.2017 kl.14:32

Iselin Renée: Det hørtes ut som en veldig behagelig påske det da :)

Skriv en ny kommentar

hits