5 pengesparende tips til en sminkeelsker

BE SMART WHEN SHOPPING MAKEUP

Det kan være vanskelig å være en sminkeelsker på budsjett. Internett florerer av fristelser og influencers som skryter produkter langt opp i skyene. Selv har jeg merket hvor fort jeg blir påvirket av forskjellige bloggere og youtubere som sverger til enkelte produkter og påstår at det er en "must have" i sminkesamlingen. Sminke er dyrt, uansett hvordan man snur og vender på det. Derfor tenkte jeg å gi noen få råd til hvordan man kan spare litt penger og gjøre fornuftige sminkekjøp!
 


​↓ ​↓ ​↓

SKRIV EN LISTE OG HANDLE DERETTER
Når jeg får lyst på et spesifikt produkt, noterer jeg produktet i en liste i stedet for å kjøpe det med en gang. Skal du først handle er det greit å ha en oversikt å gå ut i fra, slik at du unngår impulskjøp og mersalgsprodukter du egentlig ikke trenger. Det er ganske ofte jeg tar produkter bort fra listen, da det var mer en impulshandling enn et virkelig ønske. På den måten bruker jeg pengene på de produktene jeg virkelig ønsker meg og heller setter pris på. 

HANDLE PÅ SALG, MEN UNNGÅ 3 FOR 2-TILBUD
Det er lurt å holde øynene åpne for salg! På listen står jo de produktene du ønsker deg og når de havner på salg er det en gyllen mulighet for å spare litt penger. Prøv å hold deg mest mulig til listen din og for all del unngå 3 for 2-tilbud. Som regel sparer man ikke noe på det og ender heller opp med produkter man kanskje ikke hadde trengt. 

RABATTKODER PÅ NETTBUTIKKER
Å handle på nett kan være billigere enn i fysiske butikker, spesielt hvis du er flink å bruke rabattkoder! Mange influencers har egne rabattkoder i forskjellige butikker som du kan benytte deg av når du handler. Ikke bare sparer du noen kroner selv, men du støtter også den influenceren du liker. Forskjellige facebook-grupper kan også ha tilgang på rabattkoder, så sjekk litt rundt om kring før du trykker betal.

PRØV PRODUKTET, UNNGÅ BOMKJØP
Dette er kanskje litt rart, men jeg har ikke helt blitt komfortabel med denne netthandelen helt enda. Jeg synes det er noe helt unikt å gå i butikker, se produktene og ikke minst prøve de og kjenne hvordan de er. Hvis man snakker med betjeningen, kan man få hjelp til å prøve produktet eller få småprøver med hjem. Da vet du i hvertfall hvordan produktet fungerer på din hud og det er lettere å unngå bomkjøp!

SAMMENLIGN MED DET DU HAR HJEMME
Har du noen gang kjøpt verdens fineste leppestift og oppdaget at du har nesten maken fra før av? Det er ganske vanlig å falle for de samme nyansene og produktene man har fra før av når man er ute og handler. Det er jo tross alt en grunn til at du liker de! Før jeg drar til butikken for å handle en ny vår-blush til kolleksjonen min, swatcher jeg litt av de blushene jeg bruker aller mest på armen min. Når jeg da kommer i butikken er det enklere å sammenligne fargene mot hverandre slik at jeg ikke ender opp med to like blusher. Du kan jo også ta blide, hvis du ikke ønsker å gå rundt med så mye sminke på hånden din!

#blogg #sminke #hverdag #sminkeblogg #skjønnhet #sminkelook #sminketrend #skjønnhetsblogg #fashion #mote #trend #tips #sparepenger #penger #budsjett #sminkeelsker
DEL GJERNE DINE TIPS I KOMMENTARFELTET ♥

8 kommentarer Skjul

Emilie Normann

29.03.2017 kl.16:10

Gode tips! :)
Sofie M

29.03.2017 kl.16:34

Emilie Normann: tusen takk! Så gøy at du likte de :D
Malin H

29.03.2017 kl.17:13

Så gode tips! Jeg har veldig lett for å plukke med meg unødvendige ting når jeg skal handle sminke, så disse tipsene må jeg prøve å bruke :)
Sofie M

29.03.2017 kl.20:05

Malin H: Så hyggelig at du likte tipsene :) Det er fort gjort å bli litt overivrig når man handler!
buroyfoto

30.03.2017 kl.23:30

MANGE fine tips og tusen takk for at du delte disse <3 Denne naturlige looken på bildet av deg likte jeg skikkelig godt!! Ønsker deg en fin helg i vente:)
Sofie M

01.04.2017 kl.09:54

buroyfoto: Så flott at du likte innlegget, ingenting er bedre enn det! Blir veldig glad av slike tilbakemeldinger :)

Håper du får en super helg, du også! <3
Iselin Renée

31.03.2017 kl.14:30

Veldig gode tips :)
Sofie M

01.04.2017 kl.09:54

Iselin Renée: Takk for det, bra du likte de :)

Skriv en ny kommentar

hits