Peace Out!

 FRIIIDAAAYYY 

Heihei! Hvor deilig er det ikke at fredagen endelig er her? Har du noen kule helgeplaner kanskje? For min del tilbringes helgen i mitt kjære Oslo. Det er en stund siden sist Oslo-besøk og jeg gleder meg masse til å oppleve hva denne turen har å by på. Du får følge med på Snapchat hvis du er nysgjerrig og vil være med på Oslo-helgen min. Søk opp @Sofiemo så finner du meg :)

En ting jeg virkelig er dårlig på, når det kommer til reising, er å planlegge nok tid og nok plass i kofferten. De to henger veldig godt sammen og klarer alltid på ett eller annet vis å ødelegge den kontrollen jeg (i det minste tror jeg) har. Er det blitt for trangt i kofferten, blir det litt trangt med tid også. Er det for lite tid, blir det fortere lite plass i kofferten. Er det flere som har det slik, eller er det bare meg?

Men det er én ting jeg har blitt ganske god på, relativt god i hvertfall. Det er nemlig det å pakke sminke! Før kunne jeg finne på å pakke med et helt kostesett og en full toalettmappe med alt mulig av sminkesaker. Jeg kjenner fremdeles litt på frykten for å legge igjen noe jeg kommer til å savne, men som regel ordner det seg uansett. Et eget innlegg om hvilke produkter jeg pakker med meg på reise kommer i løpet av helgen en gang. Mest sannsynlig på søndag!

#blogg #sminke #hverdag #sminkeblogg #skjønnhet #sminkelook #sminketrend #skjønnhetsblogg #fashion #mote #trend #reise #fly #oslo #bergen #helg #fredag

4 kommentarer Skjul

Emilie Normann

17.03.2017 kl.16:19

Veldig typisk det med pakkingen, sliter med det nøyaktig samme. Spesielt pakker jeg ned alt for mye sminke ettersom jeg kanskje tror jeg kan få bruk for et produkt.. haha :)
Sofie M

17.03.2017 kl.17:57

Emilie Normann: Så godt at jeg ikke er alene, hadde følt meg litt teit hvis det var tilfellet :P Følg med på søndag hvis du er nysgjerrig på hvilke produkter jeg har pakket med! :)
Victoria Larsen

17.03.2017 kl.16:52

Så flott du er! :D
Sofie M

17.03.2017 kl.17:58

Victoria Larsen: Tusen takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

hits