Cover your roots

Å bruke øyenskygge i håret er helt genialt hvis du ønsker at håret skal se tettere og mer fyldig ut. Det fungerer også veldig godt hvis du har en synlig ettervekst du ønsker å dempe. Selv er jeg veldig stor forbruker av tørrsjampo og noen ganger kan jeg gå litt vel over bord med sprayen. Da kan jeg bruke to minutter med øyeskyggekosten for å unngå at røttene mine ser hvite ut og at håret ser flatt ut. Dette er på ingen måte et nytt triks, da man har sett dette blitt gjort på den røde løperen i mange år. Men gode tips virkelig ikke bli delt for ofte! 

↓ ØYENSKYGGE I SKILLET ↓

Jeg bruker en matt, mørk, brunfarge og en stor, flat øyenskyggekost til å påføre øyenskyggen langs skillet mitt. Her er det viktig å ta litt og litt om gangen, se seg i speilet og fortsette etter behov. Fargen på øyenskyggen bør være hakket mørkere enn håret ditt, men ikke for mørk. Selv bruker jeg samme farge jeg bruker på å fylle inn øyenbrynene mine med. Du bør også styre unna for varme farger, med håret ditt er veldig varmt, da du ikke vil at hodebunnen skal se rødlig ut.

Etter jeg har fylt øyenskyggen i skillen, duser jeg den utover langs håret. Hvor bredt du bør legge fargen kommer an på hva du selv synes er finest, eller hvor mye ettervekst du har. Helt frem i pannen bør du også være litt forsiktig og påføre litt etter litt. Du vil heller ha det for lyst enn for mørkt akkurat helt fremst, slik at det ikke ser veldig unaturlig ut. 

Her kan dere kjapt se forskjellen på før og etter øyenskygge i skillen. Etter jeg har påført nok øyenskygge, pleier jeg å gre fingrene gjennom håret og rufse det litt til slik at fargen fordeler seg fint. 
 

↓ ØYENSKYGGE LANGS HÅRFESTET 

Du kan også bruke øyenskygge til å dempe høye viker eller ujevnt hårfeste. Hårfestet er jo med å ramme inn ansiktet på samme måte som øyenbryn, så hvorfor ikke bruke litt ekstra tid på det en gang i blant? Denne teknikken er genial å bruke ved høye håroppsett, wetlooks eller en stram hestehale. 

Her starter jeg med den lyseste brynsfargen, slik at det ikke blir for hard kontrast mot huden min. Etter jeg har tatt en runde med den lyseste øyenskyggen, kan jeg gå over med den litt mørkere i områder det trengs litt ekstra fylde. På den en siden av pannen har jeg en virvel som gjør at hårfestet ser litt tynnere ut, så her bruker jeg mest den mørkeste øyenskyggen.  

Her kan dere se forskjellen på med og uten øyenskygge langs hårfestet. Det gir med en gang et litt mer ryddigere utrykk og håret ser fyldigere ut! Pass på å ikke få for mye øyenskygge i pannen og gå over med litt foundation hvis det skulle bli litt ujevnt. 

- HVA SYNES DU OM RESULTATET?
#blogg #sminke #hverdag #sminkeblogg #skjønnhet #skjønnhetsblogg #sminkelook #sminketrend #fashion #mote #trend #tips #hår #hårtips #ettervekst #øyenskygge

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

08.03.2017 kl.16:11

Jøss, det visste jeg ikke! Flott innlegg :)
Sofie M

08.03.2017 kl.18:04

Victoria Larsen: Så gøy! Da har du noe å teste ut neste gang du vil være litt ekstra fjong :)

Skriv en ny kommentar

hits