Strobing Tutorial ♡ Glowy Dewy Skin

MY INSPIRATION FOR THIS VIDEO

Endelig er det fredag og jeg har lyst til å starte helgen med å dele en sminkevideo med dere! Som dere kan se på moodboardet ovenfor er glød, highlight og shine noen gode stikkord for denne videoen. Det har vært mange tilbakemeldinger på den glødende huden min på de siste sminkelookene, så hvorfor ikke dele mine beste strobing-tips? Jeg setter veldig stor pris på tilbakemelding, så gjerne legg igjen en liten kommentar på hva du synes om videoen eller om du likte tipsene!
 


#blogg #sminke #skjønnhet #sminkeblogg #sminkelook #sminketrend #skjønnhetsblogg #strobe #highlight #glow #glød #dewy #hud #skin #trend #fashion #strobe #mac #video #sminkevideo #turotial #hverdag #fredag #helg

4 kommentarer Skjul

Charlie

03.03.2017 kl.16:23

Wooow! Kjempebra video! Elsker det at det er enkelt, kort og greit! Veldig veldig bra 😍
Sofie M

04.03.2017 kl.11:26

Charlie: Tusen takk! :D Tenkte jeg skulle prøve ut litt nye måter å lage video på :)
Grete Skaar

06.03.2017 kl.20:36

Så lurt å blande lip conditioner med highlighteren. Jeg har mange ganger tenkt at jeg skulle kjøpt flytende highlighter istedet for alle disse pudderne, men nå kan jeg jo bruke det jeg har :-)
Sofie M

06.03.2017 kl.21:09

Grete Skaar: Så flott å høre at du hadde bruk for tipsene! Prøv deg frem med det du har. Hva med å eventuelt blande pudder fra flere forskjellige highlightere? Kanskje du klarer å customize din helt egen versjon? :D Masse lykke til, si gjerne i fra hvordan det går! :)

Skriv en ny kommentar

hits