Sminketrender Høst/Vinter 2016

God kveld alle skjønninger! Dette innlegget hadde jeg egentlig tenkt å poste for flere måneder siden, da høsten var like rundt hjørnet. Siden da har det blitt ligget i glemmeboken til først nå, da en leser minnet meg på det. Jeg synes alltid det er gøy med nye trender, men husker også å tilpasse dem min egen stil. Når det kommer til trender er det ikke nødvendigvis at man skal kopiere en trend eksakt og gå med den hele sesongen. Det handler mer om å finne en inspirasjon til hvordan man kan utvikle sminkelooken sin. 


Vampy Lips

Dette er kanskje en av de mest populære trendene som går igjen høst etter høst. Vampete lepper i mørke bærtoner er og blir en klassiker. I år kan du prøve å være litt mer bevist på formen på leppene. En skarp kant ser veldig elegant og sofistikert ut, mens en dusere og litt mer "meesy" kant ser mer romantisk eller røft ut.


Bare Face

Tiden med tung ansiktsminke er forbi for lenge siden. Nå ønsker man å få frem den sunne friske huden vi egentlig har. Hud skal se ut som hud og det handler heller om å gjevne ut huden enn å dekke den. En ferskenfarget blush i kinnene er prikken over i-en!


Blackout

I år skal eyelineren bare ha én farge. Glem blå, brun eller grå. I høst er det svart som gjelder! Velg selv om du ønsker en hard og markant linje, grumsete og sotet eller kanskje utfordre deg selv med en grafisk variant? Uansett hvilken look du går for er det lineren som er i fokus.


Glitter

Glitter og glam er tilbake i motebildet og passer bra nå i festsesongen. Dropp det metalliske tilbehøret og frisk opp festantrekket med en glitrende øyensminke! Her er alle farger og former lov, men husk å hold resten av sminke ganske nedtonet. 

- Hvilken trend kunne du tenke deg å prøve ut denne høsten og vinteren?

#blogg #hverdag #foto #sminkeblogg #skjønnhet #makeup #sminketrend #mote  #sminke #trend #høst #vinter #2016 #fashion #fashion2016 #fashionAW2016

LagreLagre

5 kommentarer Skjul

Iselin Renée

23.11.2016 kl.18:22

Kunne tenke meg å prøve økologiske og 100 % naturlige sminkeprodukter :)
lisarorvik

23.11.2016 kl.18:41

Så mye fint :)
Victoria Larsen

23.11.2016 kl.18:53

Veldig flotte :)
Merete

24.11.2016 kl.13:22

Går med smokey eyes året rundt jeg! Varierer med bronse/kobbertoner eller burgunder/lillatoner for å framheve blåfargen i øynene mine. Har det siste året droppet kajal/eyeliner. Synes vippene virker lengre og øynene mindre slitne og mer åpne slik :) Spennende med trender - men jeg holder meg til det jeg synes passer meg best :)
Sofie M

30.11.2016 kl.19:09

Merete: Er helt enig med deg :) Pleier også å gå for duse skygger i forskjellige farger. Jeg klarer ikke å ha eyeliner på våtkanten, da tårene renner som bare det. haha!

Skriv en ny kommentar

hits