Hvordan forme bryn: Naturlige og definerte

//Inneholder annonselenker

Dette er det tredje innlegget i serien hvor jeg viser dere forskjellige teknikker man kan bruke for å fylle inn brynene. Sist gang viste jeg dere hvordan man kunne gjøre brynene sine tykke og feminine og i det første innlegget viste jeg dere hvordan man kan gjøre brynene markerte og definerte

I dag skal jeg vise dere hvordan man kan oppnå naturlige og definerte bryn. Denne måten å fylle inn bryn på er perfekt for de som ønsker en diskre og naturlig look, samtidig som brynene har en viss definisjon. La meg vise dere hvordan jeg går frem! Produktene jeg bruker er forresten Anastasia Beverly Hills sin Dipbrow Pomade i fargen Blonde, en 321 Detail Liner kost fra Zoeva og en Lash Brush fra Meili.


Som vanlig grer jeg alltid gjennom brynene mine før jeg begynner å fylle inn. Det er så mye enklere å se hvor det trengs å fylle inn når hårene ligger som de skal.


Når brynene har blitt gredd på plass, fyller jeg forsiktig inn de områdene jeg mangler hår for å få et jevnt bryn. Ved å gjøre små strek-bevegelser blir det nesten som jeg tegner små hår i stedet for å dekke hele området. På den måten ser det mye mer naturlig ut. Som dere kan se på bildet til venstre, mangler jeg litt hår på oversiden av knekken på brynet. Her fyller jeg forsiktig inn med en tynn og presis kost. 


Jeg fortsetter med samme strek-bevegelse på undersiden av brynet også. Her fokuserer jeg mest på undersiden av knekken, da det ofte er litt tynt med hår der. Kunsten er at strekene bare skal anes, ikke synes.


På halen av brynet, synes jeg det er fint med litt mer definisjon. Så jeg tegner opp en lett strek fra knekken på undersiden og ut til halen. Som dere ser på bildet, er streken veldig dus og synes nesten ikke. Den bare hjelper til å ramme inn brynet.


I fronten trenger jeg også litt mer definisjon. Her gjør jeg det samme som med halen på brynet. Jeg tegner en lett strek på undersiden fra begynnelsen på brynet til ca midten på brynet. Jeg ser selv nå i ettertid at streken på bildet kommer litt for tydelig frem enn hva den gjorde i virkeligheten, så husk å være lett på hånden!


Til slutt grer jeg gjennom brynene på samme måte som i begynnelsen. Legg merke til at vi ikke har fylt inn brynet noe mer enn de små strek-bevegelsene vi gjorde i starten. Det er derfor brynet ser så naturlig ut, fordi vi kun har definert ytterkantene og rammet det inn.


Her kan dere se før og etterbildet! Som dere sikkert ser er det ikke så stor forskjell, formen har bare blitt mer definert. Hva synes dere om denne brynsformen? 

 Hvis dere liker bloggen hadde jeg blitt ekstremt takknemelig om dere nominerer den til "Årets Beautyblogg" på Vixen Blogawards! 

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #bryn #tutorial #guide #øyenbryn #howto #eyebrow #anastasiabeverlyhills #zoeva #Meili

LagreLagre

LagreLagre

2 kommentarer Skjul

Victoria Larsen

15.11.2016 kl.13:10

Så utrolig nydelig! Urolig fine øyer og bryn du har :)
Sofie M

17.11.2016 kl.11:57

Victoria Larsen: Tusen takk :) Brynene kan leve sitt eget liv noen ganger, men er utrolig gøy å forandre stil på de også :D

Skriv en ny kommentar

hits