Et lite steg tilbake

Det skjer gang på gang. Selv om jeg er fullstendig klar over hvilken retning det går. Jeg er veldig bevisst på egne handlinger og hvilke konsekvenser forskjellige valg kan gi. Likevel klarer jeg å i den samme fella hver gang. Den fella jeg har satt opp for meg selv. Hvorfor? Det er det jeg ikke har funnet ut av. Enda...

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS

Noen ganger kan det være godt å sette livet litt på pause. For min del gjelder dette bloggen. Jeg har ikke nok ord til å beskrive hvor gøy jeg synes blogging er og hvor mye det gir meg. Likevel merker jeg også presset jeg har en tendens til å legge på meg selv. Jeg er og vil nok alltid være en perfeksjonist. Derfor har jeg ikke lyst til å gjøre noe halvveis. Men jeg har også lært at det ikke nødvendigvis trenger å være alt eller ingenting. Derfor har jeg tenkt å fortsette bloggingen, men i det tempoet som passer meg. Det blir nok ingen oppdatering hver dag, men det blir oppdateringer de dagene jeg har noe jeg ønsker å dele. Jeg vil heller oppdatere en gang i uken med et dritbra innlegg, enn hver dag med bare halvhjertede innlegg. Er dere ikke enige? 

Sminkegleden vil jeg alltid ha. Det er den som gir meg mening i hverdagen. Men jeg har også et liv utenom bloggen som jeg ikke må glemme. Så hvis dere lurer på hvor det blir av meg noen dager, vil jeg alltid oppdatere Snapchat jevnlig. Der finner dere meg under navnet Sofiemo Jeg har også endret brukernavnet på Instagram til Makeup.By.Sofie hvis dere har lyst til å følge meg der også. Jeg er nok ikke like flink der som på Snapchat, men jeg prøver. 

2 kommentarer Skjul

Bitte-Louise

02.11.2016 kl.08:13

Jeg er enig :)
Bitte-Louise

03.11.2016 kl.19:50

:) Likte innlegget :D

Skriv en ny kommentar

hits