Endelig litt bedre

Hei dere! Dette ble en ganske fraværende uke fra min side. Er det ikke typisk at man blir syk når man har mest mulig å gjøre unna? Etter Osloturen hadde jeg haugevis med arbeid som måtte tas igjen. Så de siste dagene har jeg jobbet som bare rakkern, for å deretter bli liggende på sofaen med influensa. Litt av en belønning, eller hva? På én måte er det jo en smule deilig å ta seg fri en hel dag, ligge på sofaen og se Keeping Up With The Kardashians uten at noen kan si noe på det. På den andre siden blir man dessverre fort lei og, spesielt jeg, ekstremt rastløs. Heldigvis er jeg endelig på bedringens vei. I dag var jeg til og med ute og ruslet meg en tur i byen. Når gradestokken viser 24 grader midt i september, må man jo få det meste ut av det. Så etter en god dusj, litt sminke og en liten dose smertestillende, fikk jeg nyte finværet jeg også!

Nå  som formen begynner å bli bedre, er det på tide å fortsette jobbingen der jeg slapp sist uke. Jeg gleder meg masse til å vise dere noen nye produkter og ikke minst sminkelooker. Det har vært lite av sistnevnte på bloggen, så her har jeg litt ekstra kreativitet å få ut av systemet. Vi blogges i morgen!

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

13.09.2016 kl.23:05

En flott look!

Bra formen er bedre da hvertfall. Selv om det alltid er kjedelig, og upassende å bli syk ;-P
Sofie M

14.09.2016 kl.00:03

Henriette Celin: takk for det! Det er alltid kjedelig å bli syk og det passer vel heller aldri. Heldigvis blir jeg snart frisk igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits