Back home

Endelig var jeg hjemme i Bergen igjen. Etter noen travle dager i hovedstaden, kjenner jeg at det er mye å ta igjen her hjemme. Det blir alltid slik at det hoper seg litt opp etter man har vært ute og reist. Selv om man prøver å sjekke mailboksen regelmessig og få gjort unna litt arbeid mens man reiser fra møte til møte, blir det aldri like effektivt som når man sitter ved kontorpulten. Så nå som jeg er hjemme igjen er det nok akkurat her jeg kommer til å være plantet, når jeg ikke er ute og jobber. Ved kontorpulten, altså. 

Det er et lite elsk-hat forhold jeg har til jobben min. Jeg elsker å ha mye å gjøre, løpe fra sted til sted og fylle opp dagene mine med flere planer. Men så hater jeg å ikke få tid til alt jeg skal få gjort unna mens jeg kjenner stressnivået øker og øker. Jeg får bare bli flinkere å sette fornuftige grenser for meg selv, slik at jeg får rukket å ta meg igjen når dagene er som disse. 

Nå skal jeg i hvertfall få gjort unna en del papirarbeid før jeg løper videre på jobb. Søndagen er heldigvis bare tre dager unna. Ønsker dere en strålende torsdag!

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

08.09.2016 kl.14:42

Du får ha en fin dag, og kose deg med jobb og finværet i Bergen ^^
Sofie M

11.09.2016 kl.14:29

Henriette Celin: takk for det, kjære deg!

Skriv en ny kommentar

hits