Bilder av leiligheten

Jeg har lovet dere bilder av leiligheten helt siden vi flyttet inn for to måneder siden. Dere har fått noen sneak peeks tidligere, men nå skal dere få noen ordentlige bilder. Leiligheten vår er ikke stor, men den er akkurat passe for oss to. Skulle vi få besøk, har den også plass til det. Vi har to ekstra soveplasser med sovesofaen og kan hente opp en gjesteseng hvis det også skulle trengs. For kaffebesøk har vi allerede testet med opp til tolv personer på en gang. Med noen krakker her og der, fikk vi faktisk plass til alle. Kaffekoppene derimot, kunne vi trengt fler av!

Vi elsker at det er høyt under taket og et stort kjøkken med mye skapplass. Da vi så etter leilighet, håpet vi på å finne en som hadde stue og kjøkken separat. På den måten får vi litt flere rom å boltre oss på, hvis leiligheten skulle føles litt i minste laget. Etter vi fikk inn spisebordet, ble det mye mer stas å lage middag sammen. Matlaging er noe vi begge setter så innmari stor pris på. Så det å ha et kjøkken med plass til begge to er veldig deilig.


I tillegg har vi en stue som både rommer mitt sminkebord og hans pc-bord. I hvert vårt hjørne, så klart. På den måten kan begge to sitte å jobbe med sitt på samme tid, uten å være så alt for langt unna hverandre. Med store vinduer får vi mye dagslys inn i rommet. Så det var ikke tilfeldig at det var jeg som fikk hjørnet med mest dagslys i. Det er her jeg for det meste sitter. Enten om jeg skal sminke meg, filme eller jobbe. Ofte blir jeg sittende her om vi har besøk også. Det er mitt lille hjørne og jeg elsker det! Flere bilder av leiligheten kommer senere. Jeg må jo vise dere det fantastiske badet vårt som vi har blitt så forelsket i! 

- Hva synes dere?

#blogg #hverdag #interiør #hjem #stil #hus #leilighet #minimalistisk #kjøkken #stue #soverom #inspirasjon #inspo #pinterest

4 kommentarer Skjul

Simona Juseviciute

03.09.2016 kl.11:54

Så herlig! Veldig fint og enkelt :)
Sofie M

03.09.2016 kl.12:30

Simona Juseviciute: tusen takk, snille deg. Vi trives veldig :)
Henriette Celin

03.09.2016 kl.12:15

En stilig stue! digger taklampen, gardinene og putene der :-D

Ellers en flott leilighet ^^
Sofie M

03.09.2016 kl.12:31

Henriette Celin: takk, skjønne <3 elsker den!

Skriv en ny kommentar

hits