Når bruden skal styles

Her kan dere få et lite innblikk i hvordan jeg jobber når jeg styler brud. Dette er bare en liten del av freelance-kitet mitt. Over halvparten måtte ligge igjen hjemme, da jeg bare reiste med én kolli. Neste gang jeg skal sminke brud på andre siden av landet, skal jeg sørge for å bestille med en ekstra kolli. Jeg aner ikke hvor mange timer jeg satt på stuegulvet for å velge hvilke produkter som fikk være med på reisen og hvilke som måtte bli igjen hjemme. Heldigvis kjenner jeg bruden veldig godt, så jeg viste jo hvilke farger og de meste av produktene jeg skulle bruke. 

Dette er jo overhodet ikke noen oversiktlige bilder. Dette var rett og slett et par bilder jeg knipset mens bruden hadde en liten pause mellom hår og sminke. Hvis dere ønsker det, kan jeg godt lage et lite innlegg hvor jeg faktisk viser de forskjellige produktene jeg har i freelance-kitet mitt. Jeg vet at det er mange som er nysgjerrige når det kommer freelancing og hva det innebærer. Det er mange ganger jeg tenker at jeg skal ta bilder mens jeg er på oppdrag, men jeg er jo tross alt på jobb og det er ikke alltid det er tid til å ta opp kamera. 

- Hva har dere gjort i helgen?

3 kommentarer Skjul

Henriette Celin

22.08.2016 kl.10:02

Wow, så mye! men skjønner at det må til for å style en brud (:
Sofie M

22.08.2016 kl.14:31

Henriette Celin: Hehe, ja! Det blir en del å drasse med seg :) Men jeg vil heller ha med meg litt for mye enn litt for lite.
Henriette Celin

22.08.2016 kl.16:46

SV: Ikke sant. Bedre det (:

Skriv en ny kommentar

hits