Hvordan forme bryn: Tykke og feminine

Dette er det andre innlegget i serien hvor jeg viser dere forskjellige teknikker man kan bruke for å fylle inn brynene. Responsen på sist innlegg var enorm, så jeg tenkte jeg skulle prøve å følge opp med dette innlegget så raskt som mulig. Sist gang viste jeg dere hvordan man kunne gjøre brynene sine markerte og definerte. Denne gangen tenkte jeg å ta for meg tykke, men feminine bryn. Akkurat denne kombinasjonen kan være vanskelig hvis man ønsker tykke bryn, da man fort kan ende opp med maskuline bryn hvis man ikke er forsiktig. La meg vise dere hvordan jeg gjør det!


Det første jeg gjør er å gre gjennom brynene mine den veien jeg vil at hårene skal ligge. Jeg liker å gre dem oppover og utover mot tinningen. 


Deretter markerer jeg oversiden og yttersiden av brynet. Hvis man ønsker tykkere bryn enn hva man har, anbefaler jeg å overtegne på oversiden av brynet. På den måten gir du en illusjon av et tykkere bryn, samtidig som øynene får et lite løft. Overtegner man på undersiden av brynet, stjeler man mye plass fra øyelokket og det kan fort se veldig tungt ut. For å få en feminin form, pleier jeg ofte å gjøre brynet mitt bittelitt rundere på oversiden enn hva det opprinnelig er. Mine bryn er veldig rette. Se an din egen brynsform for å se om du trenger å gjøre dette. 


Gre gjennom brynene en gang til. Dette gjør det mye enklere for å se formen så langt og eventuelt finne små hull som trengs å tettes igjen. I tillegg vil børsten være med på å duse ut linjene, slik at utrykket ikke blir for påtegnet. 


Her kommer den litt vanskelige delen. Ved å studere brynet vil man raskt oppdage enkelte områder det vokser mindre hår en andre. Det er kun disse områdene vi skal fylle inn, men kun ved bruk av små linjer som skal ligne brynshår. Til å gjøre det bruker jeg en hakket mørkere farge enn det jeg brukte til å markere oversiden på brynet. I tillegg bruker jeg en tynn og presis kost. På mine bryn mangler jeg litt hår på undersiden av knekken. Ved å tegne korte små streker den veien hårene vokser, får man fylt inn de tomme områdene uten at det blir for markert. Jeg underdriver ikke når jeg sier at jeg bare tegnet fem hår, før det så naturlig og fyldig ut. 


Akkurat det samme gjør jeg helt innerst på brynet. Her er jeg ekstra bevist på å kun ha bittelitt produkt på kosten, slik at det ikke blir for hardt. Ved å dra kosten i raske små bevegelser oppover med hårenes retning, er det lettere å få det til å se gjevnere ut. Tegnet vel ikke på mer enn fem hår her heller. 


Til slutt grer jeg gjennom brynene en siste gang, slik at eventuelle harde linjer blir duset ut og at hårene legger seg i riktig retning. Bruk gjerne brynsgele om du ønsker at hårene skal ligge på plass hele dagen. 


Her ser dere utgangspunktet og det ferdige resultatet. Produktene jeg brukte er: Anastasia Beverly Hills sin Dipbrow Pomade i fargen Blonde og Dipbrow Pomade i fargen Medium Brown, en 321 Detail Liner kost fra Zoeva og en Lash Brush fra Meili.

- Hva synes dere om resultatet? Hvordan former dere brynene deres?

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #bryn #tutorial #guide #øyenbryn #howto #eyebrow #anastasiabeverlyhills #zoeva #Meili

8 kommentarer Skjul

Merete

17.08.2016 kl.22:31

Kjempeflotte bryn! :)
Sofie M

18.08.2016 kl.23:36

Merete: Hei! Tusen takk :) Med den rette teknikken er det superenkelt å få til selv!

17.08.2016 kl.22:45

Takk for bra innlegg ;)
Sofie M

18.08.2016 kl.23:36

Anonym: Bare hyggelig! Så gøy at du likte det :)
Benedikte Porsanger

17.08.2016 kl.23:39

fint innlegg med et fint resultat! :D
Sofie M

18.08.2016 kl.23:38

Benedikte Porsanger: Så utrolig hyggelig at du likte innlegget! Resultatet er faktisk ganske enkelt å få til også :)
Henriette Celin

17.08.2016 kl.23:43

Interessant å se! Ble kjempefint ^^
Sofie M

18.08.2016 kl.23:39

Henriette Celin: Så bra at du synes det var interessant. Bryn kan være så mye mer enn hva de fleste kanskje tror :)

Skriv en ny kommentar

hits