Hvordan forme bryn: Markerte og definerte

// Inneholder annonselenker

Jeg får veldig ofte spørsmål på hva min brynsrutine er. Spesielt etter jeg la ut innlegget på hvordan jeg napper og fikser brynene mine. Bryn er jo trendy som bare det og har vært det i noen år nå, så jeg forstå at interessen for å lære mer om hvordan man kan fylle inn brynene er stor. Sannheten er at jeg ikke har noen fast rutine. Jeg fyller inn brynene mine etter hva slags utrykk jeg ønsker. Noen ganger lever også brynene sitt eget liv og bestemmer selv hva slags utrykk de vil ha, haha! Det jeg kan vise dere er de forskjellige teknikkene jeg bruker for å få ønsket utrykk. Det finnes mange måter å fylle inn bryn på, så jeg tenker at jeg kan lage en serie på flere innlegg hvor jeg forklarer hver måte jeg bruker i dybden. Gi meg gjerne innspill på hvilke bryn du vil se en guide på fremover!

Den første teknikken jeg tenker å ta for meg er den jeg kaller "markerte og definerte". Dette er en teknikk jeg har sett veldig mange bruke. Ved å følge brynets naturlige linjer får man en definert form. Hvor markerte man ønsker at brynene skal være kommer an på hvor mye man fyller de inn og hvor mørk farge man bruker. La meg vise dere!


Det første jeg gjør er å børste gjennom brynene og legge hårene i den retningen jeg ønsker. 


Deretter markerer jeg undersiden av brynet. Jeg synes det er best å begynne ytterst og deretter forsiktig bevege kosten innover når den har mindre produkt på seg. Ved å påføre mye produkt innerst kan man fort få et veldig strengt utrykk. 


Gjør akkurat det samme på oversiden. Her kan dere se at jeg velger å ikke påføre noe innerst på brynet.  Dette er det området man børe være mest varsom med å markere. Dere gjør selvfølgelig hva som passer dere best. 


Deretter bruker jeg samme teknikk for å markere halen. Husk at avsluttningen på brynet bør gå rett ut mot tinningen, ikke avrundes ned mot øyet igjen. Ved å fortsette halen ut mot brynet åpner man blikket og ser mer våken ut..


Her ser dere hvordan brynet ser ut etter at man har definert formen på det. Nå må man bestemme seg for hvor markerte brynene skal være. Hvis man er fornøyd med utrykket kan man bare gre gjennom dem og si seg ferdig. Jeg pleier ofte å bruke restene av brynsproduktet jeg har igjen på kosten til å fylle inn resten av brynet. I fronten legger jeg kosten langs den definerte linjen og flikker kosten oppover. Ved å gjøre denne bevegelsen får man duset ut linjen og markert fronten av brynet på en forsiktig måte.


Til slutt så grer jeg gjennom brynet. Bruk gjerne en blank brynsgele for at hårene skal ligge på plass hele dagen!

Her ser dere bilder på utganspunktet og det ferdige resultatet. Produktene jeg brukte er: Anastasia Beverly Hills sin Dipbrow Pomade i fargen Blonde, en 322 Brow Line kost fra Zoeva og en Lash Brush fra Meili

- Hvordan former dere brynene deres?

#blogg #hverdag #foto #skjønnhet #sminke #skjønnhetsblogg #sminkeblogg #velvære #bryn #tutorial #guide #øyenbryn #howto #eyebrow #anastasiabeverlyhills #zoeva #Meili

10 kommentarer Skjul

Irene

11.08.2016 kl.20:49

Flere sånne innlegg! :)
Sofie M

11.08.2016 kl.21:24

Irene: Så bra at du likte det! :) Følg med fremover, flere innlegg kommer <3
Sofie Caroline Nilsen

11.08.2016 kl.20:52

Utrolig fint resultat :) flink du er!
Sofie M

11.08.2016 kl.21:25

Hei Sofie Caroline!
Tusen takk :) Så bra at du likte guiden. Følg med fremover for flere slike innlegg :D
Henriette Celin

11.08.2016 kl.20:56

Du er så dyktig! veldig fine bryn (:
Sofie M

11.08.2016 kl.21:25

Tusen takk, skjønne Henriette Celin <3
Bra at innlegget falt i smak :)

12.08.2016 kl.01:41

Bra innlegg! Flotte bilder, og enkle forklaringer :-) Fortsett sånn
Sofie M

12.08.2016 kl.07:08

Anonym: tusen takk :)
Gjennomspeilet

18.08.2016 kl.07:45

Ca sånn her:

https://gjennomspeilet.com/2016/02/17/oyenbryn/

;)
Sofie M

18.08.2016 kl.23:40

Gjennomspeilet: Så flott at du la igjen en link på hvordan du gjør dine bryn! Den skal jeg skjekke ut :D

Skriv en ny kommentar

hits