5 tips for å stresse ned!

God kveld! Det ble et kveldsinnlegg i dag også. Etter jeg kom hjem fra jobb kjente jeg at jeg virkelig trengte en time-out, noe som førte til utsettelse av blogging. Med lite søvn, mye jobb og mange tanker i hodet har jeg gått rundt å vært superstresset i det siste. Ikke at jeg egentlig har så mye å stresse for. Jeg har bare en tendens til å stresse meg selv unødvendig mye, for ting som kanskje ikke er verd å stresse for. Senest i går kveld påpekte min kjære samboer noe som fikk meg til å tenke. Hvorfor bruke mer energi på å stresse over de tingene man skal gjøre, enn hva man faktisk bruker på å gjøre unna tingene! Så her har dere mine beste tips til å redusere stress♥

1. PUST
Det høres kanskje for enkelt ut til å være sant, men ved å trekke pusten godt ned i lungene senkes skuldrene automatisk. Trekk pusten inn med nesen og pust ut med munnen. Gjør dette et par ganger og stresset føles tusen ganger lettere. 

2. TIME-OUT
Sett av en tid til å slappe av. Om det bare er fem minutter eller en hel dag. Ofte når jeg er på farten og ikke har så mye tid til overs, bruker jeg en Relax-app som hjelper meg å slappe av mellom slagene. Denne kan jeg høre på bussen eller når jeg har fem minutter til å sette meg ned. Andre ting man kan gjøre for å skru av hjernen er å lese en god bok eller drømme seg bort med å lage små dreamboards. Jeg elsker å bruke pinterest når jeg skal slappe av eller finne inspirasjon!

3. FÅ OVERSIKT
Ofte hjelper det å få det flygende kaoset i hodet ned på papiret. Da har man det svart på hvitt og det er enklere å få oversikt. Om det er en gjøreliste, tankekart eller noe annet visuelt kommer an på hva du synes funker best for deg. Ved å sortere mellom hva som skal prioriteres først blir det også enklere å gjennomføre alt. 

4. EGENPLEIE
Dette tror jeg er mitt favorittpunkt. Det er så lite som skal til for at man føler seg så mye freshere! Dra for eksempel til frisøren og frisk opp hårfargen, eller booke en massasjetime. Egenpleie kan også være så enkelt som å bare ta seg et deilig bad, stelle neglene eller unne håret sitt en god hårkur.

5. UNN DEG NOE GODT
Vi er jo så flinke til vanlig, så hvorfor ikke unne oss noe godt i ny og ne? Bestill takeout, så slipper du å tenke på middag. Eller så kan du kanskje kose deg med litt sjokolade. Et glass vin på kvelden er også veldig godt, eller kanskje bare en god kopp te? Tenk at dette er noe du fortjener! Det handler jo heller om hva man gjør hver eneste dag, ikke hva man unner seg i ny og ne.


- Hva er deres beste tips for å unngå stress, eller stresse ned? 

#blogg #sminkeblogg #skjønnhetsblogg #sminke #skjønnhet #velvære #stress #tips #tipsogtriks #guide #pust #timeout #oversikt #egenpleie #kos

2 kommentarer Skjul

Irene

05.08.2016 kl.00:07

Gode tips! Dem ska æ prøv å husk på no i disse dager :)
Sofie M

06.08.2016 kl.16:33

Irene: Så bra :) Må være forsiktig med å stresse for mye!

Skriv en ny kommentar

hits