Sene kvelder og videoredigering

Heihei! Hvordan er det med dere? Enn at jeg virkelig ikke har fått tid til å blogge før klokken ti på kvelden! Dagen i dag har gått som en vind og du må ikke spørre meg hvor tiden blåste hen. Både i går og i dag har jeg sittet med planleggingsboka mi og lagt planer for den kommende måneden. Det er mye som skal skje nå i august, men du verden hvor gøy det skal bli!

Juli var en ganske rar måned for meg. Jeg kom meg liksom aldri helt på plass i den nye leiligheten, noe jeg forsåvidt sliter litt med enda. Om det er mangelen på sminkebord/arbeidshjørne eller det skrekkelige været vi har hatt, er jeg usikker på. Gleden og inspirasjonen har i hvertfall vært daff. Men i går bestemte jeg meg for å snu den dårlige trenden. Jeg har tidligere lovet dere sminkevideoer og I går satt jeg og redigerte nesten hele dagen. Likevel må vi nok smøre oss med litt mer tolmodighet. Redigerings-kunnskapene mine er ganske rustne og jeg merker det går veldig tregt nå i starten. Heldigvis ser jeg endelig lyset i enden av tunellen!

 

Håper dere får en fin kveld/natt! Jeg skal pakke sammen sakene mine og stupe til køys. Vi blogges i morgen!

3 kommentarer Skjul

Henriette Celin

02.08.2016 kl.23:08

Kjedelig med dette været ja. Håper det snur snart ^^

Å, så kjekt. Ser frem til videoen!
Sofie M

02.08.2016 kl.23:15

Ja, Henriette, dette været har virkelig tatt knekken på meg. Er det mulig å regne så sinnsykt mye? Er i totalt sjokk, haha :)

Krysser fingrene for at jeg snart blir ferdig med redigeringen :)
Henriette Celin

02.08.2016 kl.23:16

SV: Sant, kjempe irriterende, hehe. Håper august kommer med sol og varme snart (:

Skriv en ny kommentar

hits