Kveldsmat på trappen

Hei dere! Har dere det fint? Håper virkelig at dere er ute og nyter sommeren i stedet for å sitte inne å lese blogger. Men så går det jo selvfølgelig an å gjøre begge deler også.

De siste dagene har vært fylt opp med jobb og jeg fant rett og slett ut at jeg trengte en liten bloggferie. Skjønner jo også at folk er ute på ferie selv, så da venter jeg heller litt med de største blogginnleggene til ferien er over.

I mellomtiden har prøver jeg å få på plass det siste i leiligheten. Vi har jo pakket ut alle tingene våre for lenge siden, men mangler fremdeles noen møbler. Når først det er på plass vil det nok føles mer som hjemme og det er hyggeligere å få besøk. Sofaen har vi allerede skaffet oss og er utrolig fornøyd. Videre må vi ordne oss sofabord, TV og TV-bord, kjøkkenbord og stoler i tillegg til en løsning som kan erstatte sminkebordet mitt.

 

Jeg lover at dere skal få se bilder av leiligheten. Vi må bare få på plass det siste og sette vårt preg på den. Som den perfeksjonisten jeg er blir jeg nok aldri helt ferdig, men der skal komme noen bilder snart! Eller kanskje en video? Hehe, vi får se hva jeg snekrer sammen.

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

21.07.2016 kl.10:47

Hadde vært gøy med video når dere er ferdig :-D

Og så fin sminke!
Sofie M

21.07.2016 kl.23:10

Tusen takk:) følte meg litt i det kreative hjørnet. Vi får se hva jeg snekrer sammen når vi er ferdige med leiligheten. :)

Skriv en ny kommentar

hits