Fredagsfavoritt: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

God morgen, eller burde jeg kanskje si god dag? Jeg sov helt sinnsykt lenge i dag, så det føles som morgen for meg selv om det er midt på dagen. Slik blir det når man ligger og daffer i sengen til klokken er ti. Dette blir den siste feriehelgen, så man får vel utnytte muligheten når man først har fri, eller hva? På mandag er det back to business as usual.

Fredag betyr jo at jeg får dele en av mine favorittprodukter med dere. Denne ukens fredagsfavoritt er en must-have når jeg går ut døra og jeg har alltid en eller annen variant av denne med i veska. Clarins sine Natural Lip Perfectors har vært med meg så lenge jeg kan huske. Fra de første weekendturene med storesøster og mamma som tenåring til den dag i dag. Jeg tror jeg har vært gjennom de fleste av fargenyansene og elsker alle! Min favoritt må være nummer 3 eller nummer 5, er litt usikker. 

Det jeg elsker så mye med disse lipglossene er konsistensen. De er så myke og fuktgivende uten å være klissete. Det føles nesten som en leppebalm man smører på. Jeg har veldig ofte tørre lepper og merker det ofte hvis jeg bruker et leppeprodukt uten fuktighet i. Derfor er det så genialt å ha en Lip Perfector med seg i veska, hvis man skulle trenge litt ekstra fuktighet. 

En annen ting jeg elsker ved disse glossene er også fargene. Uansett hvilken farge man påfører, ser det naturlig og pent ut. Ofte liker jeg når produkter har mye pigment, men med akkurat disse glossene elsker jeg det naturlige hintet av farge man får på leppene. I tillegg får den leppene til å se fyldigere og gjevnere ut. 

- Har du prøvd disse glossene? Hvilken er i såfall din favoritt?

#sminke #skjønnhet #blogg #sminketips #leppestift #lipgloss #guide #fredag #helg #Clarins #foto #bilder #sommer

6 kommentarer Skjul

Ingrid

08.07.2016 kl.15:51

Elsker disse :D 02 er min favoritt!
Sofie M

08.07.2016 kl.16:30

Ja, den er kjempefin! :)
Elly E

08.07.2016 kl.16:38

Hei :-) utrolig fin blogg, gøy å se gjennom!

Jeg ville si fra om at jeg elsker å lage headere, og prøve meg ut på det! Så om du ønsker en ny header, kan du maile :-) Hadde vært supergøy å få prøvd dette! Har sånn smått startet opp igjen, før drev jeg med det heletiden til mange bloggere! Lager alltid flere av en, sånn at folk får noe å velge mellom :-D gratis, så klart! Er bare for gøy! Hadde vært supert om jeg kunne prøvd å laget en til deg også!
Sofie M

09.07.2016 kl.09:36

Hei! Takk for det :)
Karina Larsen

08.07.2016 kl.22:20

Åh, de er så gode :) Håper du får en fin kveld!
Sofie M

09.07.2016 kl.09:36

Hei Karina! Ja, eeeeelsker de <3
Håper du har en fin helg!

Skriv en ny kommentar

hits