Hvordan jeg fikser brynene mine

Hei dere! Bryn er trendy som aldri før. Alt fra naturlig buskete, tykke bryn til definerte "instagram"-bryn. Uansett hvilken stil man liker å ha brynene sine i, har grunnarbeidet alt å si for et bra resultat. Selv har jeg vært ganske heldig med mine naturlige bryn, da de har en nogenlunde gjevn hårvekst og en ok form. Helt symmetriske er de dessverre ikke, men det er nok fåtallet som har det. 

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg holder brynene mine ved like. Som regel gjør jeg denne rutinen ca én gang i måneden, mens jeg prøver å holde de ved like med pinsett de neste ukene. Dette er overhode ikke noe alle trenger å gjøre. Hvis du har en brynsrutine du er fornøyd med, så holder du deg med den. Dette er bare for å vise hvordan jeg gjør det.


Her ser dere utgangspunktet til brynene mine. Jeg har relativt lyse brynshår, noe som gjør at unappede småhår heldigvis ikke vises så godt. 

  
Det første jeg gjør er å nappe bort småhår med pinsett. Jeg napper både i front og på undersiden. I front napper jeg bort alle hår som vokser vilt i alle slags retninger. Husk at man ikke bør nappe noe lengre inn enn innerste øyekrok. På undersiden napper jeg bort hår under brynsknekken. Jeg prøver å nappe mest mulig i ytterkant, slik at jeg får et naturlig løft til brynet. 


Deretter bruker jeg en brynskost til å gre brynene mest mulig oppover. Da er det lettere og se formen og hvordan brynet ligger.

  
Dette steget kan kanskje være rart for mange, men jeg trimmer faktisk brynene mine. Jeg har ganske lange brynshår og føler ofte lengden hindrer meg i å kontrollere de som jeg vil. Dette er ikke noe jeg ville anbefalt for de som har liten hårvekst, da man kan få små hull der det ikke vokser hår. Jeg derimot, har ganske tett hårvekst og ikke vil få tomme partier i brynet. For å trimme de bruker jeg kammen til å gre motsatt veg og klippe lengdene som stikker ut. Tykkelsen på kammen er det som bestemmer lengden på brynshårene. 

  
Etter at brynene er ferdig trimmet, går jeg alltid over med en brynskniv til å fjerne lyse dun rundt brynet. Her er det viktig å holde huden stram slik at man kommer bedre til og ikke skjærer deg. Brynskniven bruker jeg både øverst på øyelokket og mot tinningen. Her er det alltid noen små hår som vokser vilt som kan være greie å kvitte seg med. Skjæreren kan jeg også bruke mellom brynene, hvis jeg har en del småhår her. Pass bare på at du ikke kommer for nære brynet og ender med å skjære bort halvparten. 


Til slutt går jeg alltid over med permanent brynsfarge. Ved å farge brynene sørger jeg for at alle brynshårene får lik farge. Dette gjør også at brynene ser fyldigere ut og gjør jobben med å fylle de inn mye enklere!


Her ser dere bilde før og etter. Det er ikke store forskjellen, men det er nok for å få de fyldigere og mer definerte. 

- Hvordan fikser dere brynene deres?

#blogg #foto #hverdag #skjønnhet #velvære #tips #guide #bryn #øyenbryn #brynsrutine #føretter

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

06.07.2016 kl.13:13

Interessant å se. Både klipper og bruker sånn skjære greie jeg også for å forme brynene mine ^^
Sofie M

06.07.2016 kl.14:30

Så bra å høre at det ikke bare er jeg som klipper. Har fått sååå mange rare blikk når jeg forteller det, hehe :)
Henriette Celin

06.07.2016 kl.14:31

SV: Haha, å. Jaja ;-P
Evelin

06.07.2016 kl.17:10

så flink du er :D klarer ikke og fikse mine selv. takk gud for at det finnes frisører:D
Sofie M

06.07.2016 kl.20:13

Hei Evelin!
Jeg har gjort det selv i alle år, så er ganske naturlig for meg egentlig. Men forstår at det kan være greit å få veiledning av og til :)

Skriv en ny kommentar

hits