Byebye Oslo, Hello Bergen!

God morgen fra Bergen! Akkurat nå sitter jeg å blogger fra vinduskarmen i den nye leiligheten vår. Det er føles uvirkelig og surrealistisk. Jeg kom kjørende fra Oslo, sent fredag kveld. Det har vært et par travle døgn for å få gjort klart alt som skulle gjøres før jeg flyttet fra hovedstaden. I tillegg til å si hadet til alle de jeg ville si hadet til. Eller, det blir vel mer på gjensyn ettersom jeg garantert kommer til å farte en del mellom Bergen-Oslo på grunn av både jobb og familie. 

Det var merkelig å skulle sove første natten. Ny leilighet, ny seng, et nytt hjem! Her skal jeg være liksom. I og med at jeg kom så sent, rakk jeg heller ikke helt å "lande" før jeg skulle legge meg. Så jeg ble liggende å tenke og planlegge og fundere på alt slags merkelige ting. Vi hadde jo ikke rukket å handle inn noe som helst til leiligheten og hadde bare det vi pakket med oss. Det er merkelig hvor mange småting man er avhengig av i hverdagen som man ikke tenker over. I går var vi å handlet alt av småting som vi manglet i leiligheten. Alt fra eggedeler til såpedispenser. Jeg regner med vi får pakke ut sakene våre og bo oss litt til før vi går til innkjøp av de største tingene. Sofa, spisebord og slike ting krever gjerne litt mer planlegging med tanke på størrelse og plassering. 

Jeg er usikker på hvordan de neste dagene vil bli. Naturligvis må vi jo få pakket oss ut kommet oss på plass i tillegg til å komme igang med jobbingen. Jeg satser på at jeg får kommet meg ganske raskt på plass, slik at jeg endelig kan ta opp bloggingen igjen. Det er sååååå mye jeg har lyst til å komme i gang med. Jeg vet at mange av dere har savnet sminkevideoene mine som jeg holdt på med for et år siden. Det er også noe jeg savner å holde på med selv. Så snart ting faller litt mer på plass, så lover jeg dere mange flere oppdateringer og inspirerende sminke innlegg. 

Vi blogges om ikke så lenge!

4 kommentarer Skjul

lisarorvik

05.07.2016 kl.11:03

Så herlig, kos deg masse :)
Sofie M

05.07.2016 kl.11:04

Hei Lisa!
Tusen takk, det skal jeg gjøre :)

Håper du har det fint <3
Charlotte Tunes

06.07.2016 kl.11:45

Velkommen!! <3 Så glad for at du er i Bergen altså :-D
Sofie M

06.07.2016 kl.12:51

Tusen takk for det, søte deg <3 Gleder meg sååå mye til å treffes oftere :)

Skriv en ny kommentar

hits