Hei! Hva skjer?

Det er så lenge siden jeg faktisk har satt meg ned å fortalt dere hva som skjer. Mellom sminke og morro glemmer man å lage plass til de andre innleggene. Det er også i de innleggene jeg får vite hva som skjer med dere. Hva skjer hos dere? Hvordan gikk eksamen? Er det mange igjen før ferien?  Jeg elsker å vite hva dere gjør for tiden! 

Akkurat nå sitter jeg med macen i vinduskarmen. Vi har ingen møbler i stua lengre, da hun ene roomien som eide de nettopp flytta ut. Jeg ser etter leiligheter på Finn.no i håp om å ikke ende opp som hjemløs om en måned. Det er også vanskelig å vite hvor mye jeg kan leie for i måneden, da jeg enda ikke har fått fast jobb. Det er vanskelig å bare leve av freelancing. Inntektene varierer fra måned til måned, så jeg må nesten ha en fast inntekt i bunn. 

Jeg bruker alltid litt tid på å komme meg etter jeg har vært ute å reist. Hverdagen er vanskelig å komme inn i etter jeg har falt ut av rutinene mine. Jeg er et vanedyr uten like og elsker alt av rutiner. Ulempen er når man bryter mønsteret og gjør noe annerledes. Noen ganger blir overgangen for brå. 

Er det bare jeg som er verdensmester i å stresse for mye uten grunn? Man føler at verden rundt er total kaos, men når man faktisk tenker over det, er det kun et par småting. 

Alt ordner seg på sikt. Men de siste dagene har det føltes som verdens undergang. Heldigvis vet jeg nå at slikt bare er midlertidig og at jeg snart er tilbake i de samme rutinene som før!

6 kommentarer Skjul

Helene :)

09.06.2016 kl.17:06

Du skriver godt! Fint å høre litt av tankene dine, og bra å høre at du har funnet ut av hva som skjer fremover, selv om det også er trist at du flytter fra Oslo :)
Sofie M

09.06.2016 kl.19:35

Hei Helene!
Takk for det :) Ja, jeg er veldig lei meg for å forlate Oslo da jeg virkelig stortrives. Man må ofre litt for kjærligheten! Heldigvis er Bergen bare en midlertidig plan. Satser på at jeg kommer tilbake om ikke så alt for mange år!
Klem fra meg <3
Silje Romundset Karlsvik

09.06.2016 kl.17:44

Åh.. Håper det ordner seg for deg <3 Vi er to om den verdensmester plassen ja, i å stresse uten grunn. Jeg har blitt flinkere til å mestre den indre roen og ikke la stresset ta overhånd. Men åh så altfor lett... Men stå på! Dette her går helt fint, ordner seg for snille piker som oss :)

Ha en fin kveld!
Sofie M

09.06.2016 kl.19:38

Hei kjære Silje <3
Jada, det ordner seg nok til slutt! Jeg trenger som sagt bare litt tid på meg. Burde absolutt bli flinkere til å mestre stress. Det er noe jeg prøver å jobbe med hver dag, men er dessverre ikke like enkelt.
Ha en riktig så fin kveld du også :D
Silje Romundset Karlsvik

09.06.2016 kl.19:39

Sant, så sant.. Er en evig struggle. Du kommer nok i mål før eller siden <3 Vi må bare kjempe oss veien videre! Stresshåndtrering er ikke det letteste å mestre.
Bitte-Louise

12.06.2016 kl.16:19

Veldig sant.. Veldig sant :) Du må ha en super fin søndag :D

Skriv en ny kommentar

hits