Tutorial: Cherry Lips

God morgen fra Åre! Da jeg la ut denne sminkelooken tidligere denne uka, fikk jeg spørsmål på hvorfor jeg valgte å bruke to liplinere. Det vises kanskje ikke så godt på bildene, men det var et veldig bevist valg. Jeg ønsket å skape en dusere variant av en sminketrend kalt "gradient lip". Følg med videre hvis du ønsker å vite hvordan jeg skapte denne looken!


1. Jeg starter med å rense leppene, slik at det ikke ligger noe sminkerester igjen. 


2. På nyrensede lepper påfører jeg en leppeprimer over hele leppen og leppekanten. Ved å gjøre dette blir leppene fuktet, i tillegg til at leppeproduktene sitter mye bedre. Jeg elsker denne leppeprimeren fra MAC!


3. Deretter omrisser jeg leppene ved å følge den naturlige leppeformen min. Her ønsker jeg å bruke en naturlig leppefarge, slik at jeg får litt definisjon uten at det blir for intens. Liplineren jeg bruker er Staunchly Stylish fra MAC. 


4. Etter å ha risset rundt leppene med den første lineren, går jeg inn med denne intense fargen mellom leppene. Her handler det virkelig ikke om å være nøyaktig i påføringen. Poenget er at det skal være litt røft. Denne liplineren er også fra MAC og heter He said, She said.


5. Til slutt går jeg over med en litt transparent leppestift som bare gir et lite hint av farge. Ved å gjøre dette vil de to liplinerne smelte mer inn i hverandre for en gjevnere overgang. Hadde man derimot gått inn med en veldig fargesterk leppestift med mye pigment, ville leppestiften overstyre liplinerne og ødelegger poenget. Hvis man vil kan man heller gå inn med en gloss!


6. Her ser dere det ferdige resultatet! Dette er en veldig fin teknikk å bruke hvis man ønsker sterke farger på leppene, men ikke ønsker den markerte og definerte leppekanten. Ved å gjøre disse stegene oppnår man samme inntrykket som med en sterk og markert leppe, men på en litt enklere måte. 

- Er dette en teknikk dere kunne prøvd selv?

6 kommentarer Skjul

lisarorvik

04.06.2016 kl.12:40

Du er aå vaker, nydelig farge :)
Sofie M

04.06.2016 kl.17:08

Tusen takk, skjønne deg <3
Evelin

04.06.2016 kl.18:01

Du er vakker med en stor V elsker bloggen din og du er sykt flink med sminke :D og å sminke deg. det var en kledende farge til deg. ønsker deg en fin helg :D
Sofie M

05.06.2016 kl.10:08

Hei kjære eveliin!
Tusen takk for en utrolig hyggelig kommentar<3 Det blir jeg veldig glad for å høre.

Helgen min har vært fantastisk og håper din har vært det samme! <3
Ingrid

05.06.2016 kl.09:32

Så fin tutorial. Ser veldig fint ut :D
Sofie M

05.06.2016 kl.10:10

Ingrid: Så flott tutorialen falt i smak! Si i fra hvis du prøver ut looken selv da :)

Klem fra meg <3

Skriv en ny kommentar

hits