Fredagsfavoritt: NARS Orgasm

Heihei! Er dere klare for helg? Det er i hvertfall jeg! Teknisk sett har jeg jo hatt helg siden i går, men det er noe spesielt med fredager likevel. Tradisjon tro har jeg også funnet frem en ny fredagsfavoritt å dele med dere. Akkurat denne favoritten kan jeg ikke tro at jeg ikke har skrevet noe om tidligere. Denne kjøpte jeg for snart et år siden og har brukt den nesten daglig siden da. Selv om den ikke kan fåes kjøpt her i Norge, er den virkelig så bra at jeg føler det ville vært dumt å ikke nevne den. 

Denne ukens fredagsfavoritt er nemlig ingen andre ringere enn NARS Orgasm Blush! Om det er navnet på blushen eller fargen på selve produktet som har gjort den så populær, må jeg ærlig innrømme at jeg er usikker på. Det jeg derimot vet er at dette er en av de beste og mest allsidige blushene jeg har prøvd. Den har en nydelig varm, fersken-rosa farge med bittesmå shimmerkorn i en gyllen gullfarge. I tillegg er den også veldig pigmentert, altså at du ikke trenger å bruke mye produkt når du påfører. Som jeg allerede har nevnt er dette blushen jeg har brukt mest dette året. Uansett hvilken sminkelook jeg går for, passer denne fargen like perfekt hver gang. 

En annen ting jeg liker så godt med dette produktet, er at det føles så kompakt. Emballasjen er i hard, solid plast. Akkurat dette er veldig viktig, da jeg har vært uheldig å knust et par blusher opp gjennom årene. Dette er også alltid blushen jeg pakker med meg på reise, da den er veldig praktisk også med tanke på størrelse. Så mye som jeg reiser rundt om kring er det nesten et under at den ikke har knustes enda. 

- Har dere prøvd denne blushen? Eller har dere kanskje en annen favorittblush?

#blogg #sminke #skjønnhet #blush #nars #orgasm #favoritt #foto #bilder #sommer

9 kommentarer Skjul

Maren

03.06.2016 kl.19:02

Høres veldig bra ut, nei jeg har ikke prøvd den:)
Sofie M

03.06.2016 kl.19:45

Da anbefaler jeg å teste den ut hvis du skal reise utenlands i sommer!
Ingrid

03.06.2016 kl.22:36

Så fin farge :)
Sofie M

04.06.2016 kl.01:02

Hei ingrid! Tusen takk, så hyggelig at du likte den :)
Henriette Celin

05.06.2016 kl.11:24

Å, den så fin ut! og hørtes veldig bra ut også. Spesielt det at emballasjen er i hard solid plast. For jeg har vært veldig uheldig med et par blush´er opp igjennom nå. Utrolig kjedelig ;-P
Sofie M

06.06.2016 kl.11:50

Hei Henriette Celin!
Ja, den har tross alt overlevd et helt år med mye reising. Tror nok ikke den knuses så lett :)
Henriette Celin

06.06.2016 kl.12:25

SV: Så bra ^^
Lisa Bergersen

07.07.2016 kl.12:48

Jeg har så sinnsykt lyst til å prøve denne! Men jeg har dessverre ikke mulighet til å få tak i den. Jeg har selv en mini version av Super Orgasm som er basically den samme fargen som Orgasm bare med gull shimmer i.
Sofie M

07.07.2016 kl.13:12

Hei! Den er virkelig verd å prøve :) Er ikke sååå stor fan av Super Orgasm, da jeg synes det blir litt i overkant mye shimmer. Men det er lenge siden jeg prøvde den, så kan være jeg endrer mening ved å prøve den igjen!

Skriv en ny kommentar

hits