Måneden som gikk: Mai

MÅNEDENS OPPTUR
17. mai var en av månedens desidert største oppturer! Jeg elsker 17. mai og gleder meg som et lite barn lang tid i forveien. Feiringen i år var veldig annerledes enn hva jeg er vant til, da dette var første feiringen i Oslo og ble derfor en unik opplevelse. Etter å ha kledd på meg selv bunaden (helt alene for første gang) gikk jeg fornøyd og stolt bort til en av mine venninnner som hostet champagnefrokost. Frokost ble til lunsj og lunsj ble til middag og middag ble til fest. Hele dagen var egentlig bare en stor herlig fest! Det ble litt rusling i byen også, bare for å se litt rundt og vise oss selv frem i finstasen før vi skiftet til litt lettere klær på kvelden. Personlig synes jeg det er noe ufint over det å være beruset i bunad, så på kvelden var det godt å skifte om til en lettere kjole. Totalt var jeg vel ute å feiret fra kl 10.00 til 01.00. Så da var det kanskje ikke så rart at jeg var sliten de påfallende dagene, hehe!

MÅNEDENS NEDTUR
Denne månedens nedtur var perioden etter jeg hadde vært i Bergen. Som jeg skrev i dette innlegget, så var det veldig mye tenking og grubling på om jeg ville flytte eller ikke. Konstant grubling er veldig utmattende, i tillegg til å skulle prøve å fungere som normalt i hverdagen. Heldigvis ble nedturen snudd til en opptur, da jeg bestemte meg for å flytte til Bergen. Etter å ha grublet i lang tid, føles alt så mye lettere når man endelig har tatt en avgjørelse. Nå er jeg veldig spent på det neste kapittelet som kommer! 

MÅNEDENS OPPDRAG
Jeg har dessverre måttet bortprioritere en del oppdrag denne måneden. Delvis fordi det har krasjet med andre ting i timeplanen og på grunn av den nedturen jeg nevnte ovenfor. Heldigvis har jeg planlagt noen oppdrag denne måneden!  


Fra 17.mai feiringen i Oslo!

MÅNEDENS INNLEGG
Ikke overraskende, så var det innlegget hvor jeg annonserer at jeg flytter til Bergen som har fått flest klikk. Dette var jo en ganske spontan avgjørelse, så det var ikke så mange av de rundt meg som ante noe noe som helst om mine flytteplaner. Heldigvis har jeg bare fått positive tilbakemeldinger og masse støtte. Det er jo veldig hyggelig!

MÅNEDENS INNKJØP
På grunn av lite oppdrag denne måneden, har det også vært en litt slunken måned rent økonomisk. Derfor har jeg rett og slett ikke kjøpt meg noe som helst! Riktig nok har jeg fått et par produkter nye produkter å teste ut, men er litt usikker om jeg vil legge ut det på bloggen eller ikke.. Ville dere vært interessert i å se hva slags nye produkter jeg tester ut og ikke, eller vil dere vente til jeg har bestemt meg for hva jeg synes om de? Jeg har en policy om å ikke skrive noe som helst negativt på bloggen. Hvis jeg ikke liker et produkt, skriver jeg ikke om det. Kanskje det ville vært enklere å vise slike produkter litt sånn kjapt på Snapchat? Det er litt mindre høytidelig, så kanskje litt enklere å få gjennomført. Fortell meg hva dere synes!

MÅNEDENS LOOK
Min absolutte favorittlook denne måneden er definitivt Coral Bliss! Jeg elsker de spreke fargene og hvor fint de harmonerer sammen. Dette er også en veldig morsom look nå på sommeren, hvis man ønsker noe litt festlig. Nå har ikke jeg noen planer om å dra på festival denne sommeren, men hvis jeg skulle ha gjort det ville dette være min go-to-look! 


Elsker virkelig denne spreke og sommerlige sminkelooken!

MÅNEDENS FAVORITT
Denne måneden har jeg ikke et spesielt favorittprodukt, men en favoritt-teknikk! Jeg har nemlig forelsket meg i å blande foundations med hverandre eller med primere. Det er absolutt ikke en ny teknikk og jeg pleide å gjøre dette veldig ofte før. Men av en eller annen grunn sluttet jeg med det. Nå har jeg blitt hekta på å blande min egen coctail for å tilpasse den looken jeg ønsker. En blanding jeg har brukt mye den siste tiden er MAC sin Studio Fix foundation og MAC sin Mineralize Moisture foundation. Den ene er veldig tykk og mattende, mens den andre er mer flytende og glødende. Studio Fix har litt for mye dekk etter min smak og Mineralize Moisture litt for lite og kan være litt for shiny. Ved å mikse disse får jeg min perfekte kombinasjon. Jeg kan også mikse på kryss og tvers av fargekoder også hvis jeg har brukt selvbruning eller lignende. Prøv det ut selv! 

MÅNEDENS KOMMENTAR
En veldig hyggelig kommentar jeg fikk denne måneden var fra rosierowland.blogg.no på innlegget om MAC Faux.
"Har akkurat begynt å blogge selv, men har virkelig fått inspirasjon fra din side, så du ser den nok på meg i fremtiden. :-)"

MÅNEDENS TIDSFORDRIV
Jeg må nok innrømme at jeg også etter hvert har hengt meg på denne SKAM-bølgen -og jeg er HEKTA! Det er nesten slik at jeg burde kalt den "Månedens Tidstyv". Jeg startet på sesong 1 og hadde luksusen til å se hvor mange episoder jeg ville, så lenge jeg ville. Plutselig hadde jeg sett ferdig alle episodene som lå ute og det var selvfølgelig midt i dette William-dramaet. Dere kan tro det ble skrik og drama da jeg for første gang måtte vente på lik linje som alle andre for å få se fortsettelsen og om William noen gang kom til å svare Noora!

MÅNEDENS SANG
Det har ikke blitt så mye tid til å fokusere på musikken denne måneden heller. Ofte har jeg hatt det så travelt at jeg bare har satt på topp 50-lister på Spotify og sagt meg fornøyd med det. Hvis dere har noen sanger dere mener jeg burde sjekke ut, si i fra!

Hvordan har denne måneden vært for deg? :)

#blogg #Hverdag #helg #torsdag #månedensomgikk #mai #vår #sommer #foto #mote #sminke #skjønnhet #hudpleie #skam

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits