My kind of Saturday

Heihei! Har dere hatt en fin helg? Min helg har i hvertfall vært helt super! Dere som følger meg på Snapchat har vel allerede fått et lite innblikk i denne helgen. Legg til Sofiemo for å følge meg på Snapchat!

Etter en intensiv arbeidsuke er det alltid veldig hyggelig å gjøre litt sosiale ting. På fredag dro jeg en tur til storesøster etter jobb for å spise middag. Vi ble også sittende å se på Idol. Jeg har jo ikke fått med meg noe av det som går på tv for tiden, men ble virkelig overrasket over hvor flinke de gjenværende deltagerne var.

På lørdag kom Becca innom jobb før vi dro ut til Jessheim. For ei som selv er oppvokst på bygda, var det skikkelig digg å komme seg litt unna bylivet. Uansett hvor mye jeg elsker Oslo og det pulserende livet som er her, er det alltid en bitteliten del av meg som savner bygda. På Jessheim skeiet vi ut med hver vår pose smågodt og en stor pizza på deling, mens vi lå langflate i sofaen. Kan virkelig ikke huske sist gang jeg gjorde noe sånt!

Dagen i dag har egentlig bare bestått av å lade batteriene til en kommende hektisk uke. Etter en herlig lunsj med familien har jeg egentlig bare tatt livet helt med ro. Noen dager er det bare godt å ikke gjøre noe som helst og i dag ble en slik dag. 

 

5 kommentarer Skjul

Henriette Celin

29.05.2016 kl.22:18

For en hyggelig helg! har ikke sett så mye på idol jeg heller, men fikk med meg litt nylig og digger hun Nora ^^

Herlig med slike kvelder hvor man bare kan slappe av med en god venninne og godteri ;-)

Måtte du ha en fin søndagskveld videre (:
Sofie M

29.05.2016 kl.22:41

Ja, det var det virkelig :) Skulle ønske man kunne ta seg tid til å gjøre slikt hver helg! Fikk helt sjokk over hvor flink hun Nora var, tror jeg heier på henne :)

Håper helgen din har vært fin også :)
lisarorvik

29.05.2016 kl.22:20

Så koselig, kjempe fine bilder :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Sofie M

29.05.2016 kl.22:42

Hei Lisa! Tusen takk, så hyggelig :)

Håper du har hatt en fin helg du også!
Henriette Celin

29.05.2016 kl.22:43

Ikke sant! Ja, samme her :-D

Takk, det var den ^^

Skriv en ny kommentar

hits