Tutorial: Coral Bliss

God morgen alle solstråler! Da jeg la ut denne sminkelooken fikk jeg så sinnsykt mange fine tilbakemeldinger, så jeg tenkte kanskje dere ville bli glad for en step by step-guide? Denne looken er superfresh og kjempeenkel og gjenskape selv. Med en liten pop of color, frisker man opp enhver sminkelook. Man må heller ikke bruke rosa. Bruk den fargen du har lyst til. Ofte kombinerer jeg gjerne varme bruntoner på oversiden og kald blå eller turkis under. Prøv dere litt frem med det dere har! 

  
1. Jeg starter alltid med ferdig preppede øyelokk. Selv elsker jeg å bruke concealer og deretter et pudder for å "sette" det. 
2. For at fokuset skal være på undervippene, legger jeg bare noen duse naturfarger på øyelokket. Her starter jeg med Grain fra MAC med en Zoeva 228 kost og legger den på hele øyelokket og duser den opp i globalen. 

  
3. For å skape litt dybde på øyelokket, legger jeg Wedge fra MAC med en 201 kost fra Makeup Mekka. Denne legger jeg mest ytterst i globalen og duser den forsiktig innover.
4. Nå begynner den morsomme delen! Jeg starter med å legge eyeliner på våtkanten. Her passer jeg også på at jeg får den tett mellom vippene, slik at det ikke blir noen hull når vi begynner med skyggene senere. Denne fargerike lineren er fra MAC og heter Funfare!

  
5. Etter å ha påført en del eyeliner, bruker jeg en 233 kost fra Zoeva til å blende den forsiktig ut. Dere ser forskjellen mellom øyet til høyre som er ferdig blendet og øyet til venstre som jeg skal begynne å blende på. 
6. For å gjøre det litt enklere å få gjevne overganger, pleier jeg alltid å blende med litt øyenskygge. Dette hjelper også med å "sette" eyelineren, slik at den ikke beveger seg i løpet av dagen og sklir ut. Her har jeg valgt å jobbe med Sushi Flower fra MAC, en rosa øyenskygge som også har noe varme oransje toner i seg. Slik at det blir en mellomting mellom lineren og den neste øyenskyggen. 

  
7. For å få en dus avsluttning, legger jeg en oransje øyenskygge i ytterkant av det rosa. Her har jeg brukt en litt større dusekost, 227 fra Zoeva, til å påføre Rule fra MAC.
8. Ettersom hele nedre vippkant er rosa/oransje, ville jeg også at undervippene skulle ha litt farge. Her har jeg faktisk brukt en flytende leppestift på en engangskost til å farge undervippene mine rosa. Leppestiften er Retromatte Liquid Lipcolour i fargen Devine Devine fra MAC. 

  
9. Slik ser resultatet ut etter å ha påført både liner, øyenskygger og farget vippene rosa. 
10. Jeg følte at det manglet noe for å balansere sminkelooken, så jeg la en tynn eyeliner langs den øvre vippekanten. Her har jeg brukt MAC sin Blacktrack, en av mine favoritt linere!

  
11. Til slutt er det bare å krølle vippene og påføre mascara. Her kan man godt bruke falske vipper, men brukte heller litt ekstra tid på å bygge opp mascaraen min. Til det brukte jeg MAC sin mascaraprimer, False Lashes Maximizer, i tillegg til en volummascara og en for ekstra definisjon. Mascaraene jeg brukte er MAC False Lashes Mascara og MAC Extended Play Mascara. 

Kunne du tenke deg å prøve denne sminkelooken i sommer?

#sminke #skjønnhet #blogg #sminkelook #stepbystep #guide #foto #bilder #mac #sommer

6 kommentarer Skjul

Henriette Celin

26.05.2016 kl.15:22

Var veldig fresh og stilig! kanskje det, hehe ;-)
Sofie M

26.05.2016 kl.21:31

Anbefaler deg virkelig å prøve ut:)
Iselin Renée

28.05.2016 kl.13:33

Så fin sminke :)
Sofie M

28.05.2016 kl.14:35

Hei Iselin Renée!

Så hyggelig at du likte sminken :) Håper du har en fin dag!
Evelin

10.06.2016 kl.10:18

nydelig du er og vakker look:D
Sofie M

10.06.2016 kl.17:57

Tusen hjertelig takk for så hyggelig kommentar! Så bra at du likte looken :)

Skriv en ny kommentar

hits