Jeg flytter til Bergen!

Hei alle sammen! Etter flere uker med stillhet har jeg endelig tenkt å komme med en oppdatering til dere. Det er så mye som har skjedd de siste ukene og derfor har jeg prioritert å fokusere på andre ting enn bloggen. Nå har jeg endelig funnet balansen og fått litt mer oversikt på ting rundt meg. 

Som jeg har nevnt tidligere, og som mange allerede vet, har jeg en kjæreste i Bergen. Jeg var jo der en tur i starten av måneden og den helgen var en veldig følelsesmessig berg-og dalbane. Dagene etter var også et helt kaos. Jeg var sliten og lei av avstandsforhold, men usikker på hva vi skulle gjøre. Etter mange dager med konstant grubling, kom jeg frem til at jeg ville flytte til Bergen. Dette var jo egentlig ikke planen min, da jeg hadde sett for meg å bo i Oslo de neste årene. Men ting skjer og planer endrer seg. Midt opp i det hele kom 17.mai, som for øvrig ble en kjempefin dag! Riktig nok en ganske lang dag, så jeg måtte bruke en del dager på å hente meg inn der også. Nå har jeg slått meg til ro med tanken om å flytte til Bergen. Selv om ting ikke er 100% på plass enda, så satser jeg på at ting faller på plass etter hvert. Vi har jo enda en måned på å finne ut av ting. 

Så nå som jeg endelig har funnet ut av ting og har mer overskudd, kommer jeg også til å oppdatere mer på bloggen. Det har vært litt slapt på inspirasjonsfronten også, så hvis dere har noen ønsker til innlegg fremover må dere gjerne legge igjen en kommentar! Sommeren er jo (forhåpentligvis) like rundt hjørnet, så noen sommerinnlegg kunne kanskje vært noe? Som sagt, legg igjen en kommentar så noterer jeg meg det!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits