Tutorial: Saturday Night Glam

God lørdag, mine fantastiske lesere! Nå som helgen er her, tenkte jeg det kunne passe med en guide til hvordan man kan oppnå den ultimate partylooken. Selv er jeg ikke det største partymennesket, men sier aldri nei til en mulighet for å leke meg med sminken. Her har jeg valgt å gå for en dus smokey eye i brun og kobbertoner. Ved å poppe på et par vipper blir denne ganske rolige looken med ett litt mer festlig. Hvis dere vil vite hvordan dere selv kan oppnå denne festlooken, er det bare å fortsette å lese nedover.  

  
Det første jeg gjør etter å preppet øyelokkene er å påføre en lys bruntone med en stor og fluffy kost. Den påfører jeg på hele øyelokket og opp til globalen. I globalen duser jeg den godt opp mot brynet, slik at det blir en gjevn og fin overgang. Her har jeg brukt skyggen Wedge fra MAC og en 228 kost fra Zoeva.

  
Med den samme kosten legger jeg en mørkere øyenskygge fra MAC som heter Cork. Denne legger jeg i ytterkant og duser den innover i globalen. Her fokuserer jeg på få mest produkt i ytterkant av øyet, da det vil ramme inn øyet på en utrolig fin måte.

  
For å påføre litt shimmer og glød til øynene bruker jeg en skygge med metallisk kobbertone. Akkurat denne skyggen er dessverre en limited fra MAC som heter Joy Toy. For å gjøre skyggen enda mer metallisk sprayer jeg litt MAC Fix+ på kosten. Her legger jeg skyggen hovedsakelig på innerste del av øyelokket og duser den utover mot ytterkanten. Kosten jeg bruker er 233 fra Zoeva.

  
Den samme skyggen påfører jeg også under øynene. Her har jeg også blandet inn litt av den første skyggen jeg brukte for at overgangene skal bli så gjevne som mulig. Kosten jeg har brukt er en 223 kost fra Zoeva.

  
Etter å ha påført de tigligere skyggene, følte jeg at det fremdeles manglet litt dybde. Derfor brukte jeg en 217 kost fra MAC til å påføre en enda mørkere bruntone, men kun i ytterste del av øyelokket og globalen. Her er det viktig å huske å duse etterpå! Øyenskyggen her heter Mystery og er også fra MAC.

  
For å få et mer intenst blikk, påfører jeg eyeliner langs vippekanten. Dette er en veldig tynn og naturlig liner, som bare vil gi en illusjon av en tettere vippekant. Lineren jeg har brukt er en gel-liner fra Maybelline og jeg bruker 317 kost fra Zoeva.

  
Til slutt påfører jeg litt mascara og påfører et par nydelige vipper. Disse er virkelig prikken over i-en i denne looken! Her har jeg brukt vippene fra MAC i nummer 4.

Håper dere likte denne party-looken! Hva slags sminke pleier dere å bruke på fest?

#blogg #hverdag #foto #sminkeblogg #skjønnhet #makeup #sminketrend #mote  #sminke #fest #lørdag #helg #sminkelook

4 kommentarer Skjul

Maria Bergheim

23.04.2016 kl.20:06

Så fint <3 Du er så vakker! :-)
Sofie M

23.04.2016 kl.23:10

Tusen takk, skjønne deg <3

Du er gull!
Evelin

23.04.2016 kl.20:32

så fiin look så flink du er :D
Sofie M

23.04.2016 kl.23:11

Wow! Så utrolig gøy å høre:) tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

hits