Fredagsfavoritt: MAC Mineral Skinfinish, Otherearthly

EDIT: Beklager forsinket innlegg! Jeg publiserte dette innlegget i går, men av en eller annen grunn ble det ikke lagt ut på bloggen før nå i dag...


Hei på dere! Endelig er det fredag og helg, i hvertfall for de fleste. Hva er deres planer for denne helgen? Mine helgeplaner er kjærestebesøk fra Bergen, så det skal bli veldig koselig!

Nå som det endelig ble fredag,tenkte jeg det var på tide å dele en ny fredagsfavoritt. Denne uken er det et helt nytt produkt som jeg kun har brukt et bar ganger, men likevel har rukket og forelsket meg totalt i! Dessverre er det et limited-produkt, noe som vil si at den finnes i begrenset antall. Jeg var veldig i tvil om jeg i det hele tatt skulle velge dette produktet som en fredagsfavoritt, men den er bare for bra til å ikke bli nevnt. Så hvis dere ønsker å teste det ut, er det bare å løpe og kjøpe! Gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere synes om at jeg nevner et limited-produkt som fredagsfavoritt!

Denne ukens fredagsfavoritt er en ny highlighter fra MAC sin nyeste kolleksjon. Jeg elsker virkelig alt ved denne highlighteren, da man kan bruke den på så mange forskjellige måter på så mange forskjellige områder. Fargene kan enten brukes hver for seg for å gi en gradert blush/highlight, eller man kan blande alle tre fargene sammen for å få mer fargespill. Jeg har også prøvd å bruke den til øyenskygge og det fungerte veldig bra. Når man påfører highlighteren, vil jeg anbefale å være lett på hånden og heller påføre litt og litt. Her er det også helt avgjørende hvilken kost man bruker også. Jeg anbefaler en myk og presis sminkekost, men det kan dere jo teste litt selv med hva dere har fra før av hjemme! Konsistensen er også helt fantastisk og den smelter så utrolig nydelig inn i huden.

Er dette et produkt dere kunne tenkt dere å prøve? Og hva synes dere om at det er et limited-produkt?

 

2 kommentarer Skjul

Henriette Celin

16.04.2016 kl.10:38

Så koselig med kjæreste besøk!

Og så ut som en nydelig highlighter. At den kan brukes så forskjellig er jo gøy da :-D
Sofie M

18.04.2016 kl.08:56

Hei Henriette :)
Det er alltid koselig med besøk! Higlighteren anbefales virkelig på det sterkeste :D

Skriv en ny kommentar

hits