Through my phone

Heihei og riktig god mandag! Håper dere har fått en flott start på denne uken. Hvis ikke, er det enda mulig å snu dagen!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt bilder fra telefonen min den siste tiden. Telefonen er jo alltid med og bilder blir knipset over en lav sko. Likevel er det ikke alle disse bildene som faktisk havner noen plass, bortsett fra å bli liggende på kamerarullen min til evig tid. Så for å gi dere et lite innblikk i mitt liv, hvorfor ikke gi dere et lite innblikk i kamerarullen min? Håper dere morer dere like mye som meg over alle disse tilfeldige selfiene, haha!


1: Tilfeldig sminke-selfie på jobb. 2: På tur med hunden min mens jeg var på besøk i Trondheim. 3: Selfie på vei ut en plass. 4: Selfie jeg tror jeg sendte til kjæresten min i en eller annen sammenheng som jeg ikke husker.. 5: Snap fra en girls night out hvor jeg selvfølgelig gjør oss klar for bytur. 6: Satt å lekte meg med forskjellige filter på Snapchat. 7: Lunsjdate på The Nighthawk Diner, tror jeg? 8: Sitter på gulvet og pakker kofferten før jeg reiser fra Bergen. 9: Vasket alle sminkekostene mine en kveld. Det tok veldig lang tid!


10: Satt på toget og ville ta bilde av skinnjakken min... 11: Selfie fra en av mange kontordager på Espresso House. 12: Bestilte take away fra Lille Asia en søndag. 13: Bilde av den gode take awayen den samme søndagen. 14: Venter på toget med kaffe i hånden. 15: Lunsjdate på Aker Brygge en fin vårdag. 16: Gjensynsglede mellom meg og hunden min på hytta i påsken. 17: Påskebilde fra fjellet! 18: Kosestund på hytta med lillehunden i fanget.


19: Brødskive med nugatti til påskefrokost! 20: Jobber og planlegger i senga en tilfeldig kveld her hjemme. 21: Sitter i bilen på vei til togstasjonen, 2. påskedag. 22: På Jernbanetorget og venter på buss hjem etter påskeferie. 23: Siste morgenen med hundekos i senga før jeg skulle dra hjem til Oslo. 24: Etter rebusløp var vi glade for å finne påskeeggene! 25: Rebuslappene fra påskeaften. 26: På toget nedover til Oslo etter en herlig påskeferie. 27: Tilfeldig bilde fra en dag jeg ruslet i Oslo's gater. 

Hvilket bilde likte dere best? Bilde nummer 5 får meg alltid til og smile! Elsker også bilde nummer 16 og 23 <3


PS! Ikke glem at dere fremdeles kan delta på giveawayen på min facebookside og vinne nesten 1KG skjønnhetsprodukter! Kriterier og mer info finner dere HER!

7 kommentarer Skjul

Ariel C

11.04.2016 kl.11:43

Kult innlegg! Og mange fine bilder :)
Sofie M

11.04.2016 kl.12:31

Hei Ariel Charlotte :)

Så gøy at du likte bildene! Håper du har en fin mandag <3
Silje Romundset Karlsvik

11.04.2016 kl.15:44

Så morsomt innlegg, er du ok med at jeg tar inspirasjon fra dette og poster et slikt en gang selv på min? I will give you credit for sure :D

Må si jeg elsket 9, hoho du har myee koster! Og 16, aw gjensynsgleden! <3 Hvor herlig er ikke det!
Sofie M

11.04.2016 kl.20:27

Hei Silje!

Selvfølgelig må du bare bli poste et slik innlegg selv! Blir så glad å høre at du blir inspirert :)

Haha, ja det er en del koster å holde styr på. Samlingen blir bare større og større også!

Klem til deg <3
Silje Romundset Karlsvik

11.04.2016 kl.22:12

Så herligt! Da skal jeg notere meg det og huske på det til senere :D Har jo kinda notert meg litt lignende greier, mer for ideer til videoer om jeg ever begynner på YT. Men ja, like greit å gjøre det på blogg og!

Hihi, halloen! Jeg er så jelly, jeg må serriøst skaffe meg flere :D Kunne du tenkt deg lage et innlegg angående sminkekostene dine? Favoritter etc?
Sofie M

13.04.2016 kl.09:26

For en fantastisk fin idé, Silje! Selvfølgelig kan jeg lage et innlegg om favorittkostene mine, hvis du ønsker det :)
Silje Romundset Karlsvik

14.04.2016 kl.20:27

Herligt, da gleder jeg meg til å se det! :D

Skriv en ny kommentar

hits