Måneden som gikk: April

MÅNEDENS OPPTUR
April har innehold mange oppturer! Den morsomste må nesten bli min egen bursdag. Selv om jeg hadde bursdag på en torsdag som for det meste ble tilbrakt på jobb, ble det en veldig fin dag likevel. Etter å har vært på jobb med herlige kolleger dro jeg på middag hos søsteren min. Pappa kom rett fra sykkelverkstedet og hadde med sykkelen min. Så etter middag og kake med familien tok jeg sykkelen fatt og syklet hjem. Det var første gang jeg syklet i Oslo og frihetsfølelsen var såååå god! Da jeg kom hjem overrasket mine kjære roomies meg med nybakt sjokoladekake med bursdagslys og hele greia. Det var en veldig koselig dag!

MÅNEDENS NEDTUR
Helgen etter bursdagen min fikk jeg endelig besøk av kjæresten som nå bor i Bergen. Helgen med han var helt fantastisk og vi fikk gjort så mye gøy både med venner og familie. Nedturen kom selvfølgelig da han reiste hjem igjen. Det er merkelig hvor stille det blir etter man har hatt besøk. Den stillheten er ikke alltid like gøy. Heldigvis var jeg jo forberedt på det, da det alltid er trist å ta farvel. 


En liten del av bursdagshilsene jeg fikk!

MÅNEDENS OPPDRAG
Det har ikke blitt tid til så mange oppdrag denne måneden, men det var et veldig spesielt oppdrag jeg var med på i starten av april. Vanligvis når jeg er på oppdrag skal jeg sminke en bestemt sminkelook til en bestemt bildeserie. Så mesteparten av jobben gjør jeg jo før shooten starter. Denne gangen skulle fotografen filme mens jeg sminket modellen, noe som var veldig uvant for meg. Det er ganske spesielt å skulle konsentrere seg med å jobbe mens man har et kamera rett opp i ansiktet, haha! 

MÅNEDENS INNLEGG
Det mest populære innlegget denne måneden var Sminketrender Vår/Sommer 2016. Til tross for at det er et av de nyeste innleggene har den fått dobbelt så mange klikk som de andre innleggene. Dette er en av de første gangene jeg har skrevet noe om sminketrender. Gøy å se at det faller i smak!

BEDXVm2Br6N
Regram fra oppdraget jeg var på tidligere i April!
 
MÅNEDENS INNKJØP
Det har ikke blitt så mange innkjøp denne måneden. Har handlet litt hudpleie og rens, da jeg var tom for det og trengte påfyll. Hvis dere ønsker å se et innlegg om hudpleie og renserutinene mine, må dere bare si i fra! Ellers har det blitt noen nye leppeprodukter her og der. 

MÅNEDENS LOOK
Det ble bare tre sminkelooker i løpet av april. Vanligvis pleier jeg å ha flere. Til gjengjeld ble det derimot også tre sminkeguider, så jeg føler at det balanserer det lave antallet sminkelooker. Favorittlooken tror jeg må bli BLACKTRACK. Det er så skjelden jeg får til en så bra liner som jeg gjorde her, så blir jeg ekstra fornøyd!


Min favorittlook denne måneden!

MÅNEDENS FAVORITT
I april hentet jeg frem fredagsfavorittene igjen, en tidligere ukentlig spalte hvor jeg forteller om nye eller gamle favoritter jeg ønsker å dele med dere. Denne måneden snakket jeg både om Pro Longwear foundation og Mineralize Skinfinish highlighteren Otherearthly. Fondationen har jeg brukt i evigheter, men highlighteren var et helt nytt produkt som jeg forelsket meg i med en gang. Av disse to må jeg nok velge Pro Longwear som en absolutt favoritt!

MÅNEDENS KOMMENTAR
Denne utrolig hyggelige kommentaren fikk jeg fra eveliin.blogg.no på BARE SKIN-looken min.
"så naturlig og fin look :D du er nydelig med så lite sminke :D og de øynene dine såå blå og fine. kan tenke meg hver og en gutt kan drømme seg bort i de fine blå øyene. haha litt klisje men ja ganske sikker på det. skulle ønske jeg hadde så blåe og fine øyne. hah ønsker deg en fin dag :D"


Månedens favorittprodukt! Pro Longwear foundation fra MAC.

MÅNEDENS TIDSFORDRIV
Jeg er veldig flink til å jobbe. Kanskje litt for mye. Derfor trenger jeg et tidsfordriv jeg kan holde på med når jeg tvinger meg selv til å ta en pause fra jobb. Denne måneden har jeg begynt å se Greys Anatomy igjen. Dette er jo en serie jeg har fulgt med siden det startet for så sinnsykt mange år siden. Men de siste årene har jeg ikke fått fulgt med på de siste sesongene. Nå har jeg endelig kommet up to date og følger med så fort de slipper nye episoder i USA. 

MÅNEDENS SANG
Jeg har egentlig ikke fått så mye tid til å forelske meg i noen nye sanger denne måneden. Spillelister derimot, har jeg hørt en del på. Favoritten har vært Spotify sin Morgenkaffe. Den står alltid på i bakgrunnen om morgenen mens jeg sminker meg og drikker morgenkaffen min.

Hva har vært deres favoritter denne måneden?

#blogg #Hverdag #helg #søndag #månedensomgikk #april #vår #foto #mote #sminke #skjønnhet #hudpleie

5 kommentarer Skjul

fargelinjer

01.05.2016 kl.20:52

flott innlegg og fine bilder :D ønsker deg en fin søndag :D
Sofie M

01.05.2016 kl.21:22

Hei! Tusen takk for det, og i lige måde :D
Benedicte Arntzen

02.05.2016 kl.18:55

du er såå vakker! Ha en fin kveld :)
Sofie M

02.05.2016 kl.18:58

Hei Benedicte!
Tusen hjertelig for utrolig hyggelig komplement<3 ønsker deg også en riktig fin kveld !

Skriv en ny kommentar

hits