Hvordan/hvordan ikke legge solpudder

Har du noen gang tenkt over hva hensikten med et solpudder er? Vi her i Norden er nok over gjennomsnittet glad i solpudder og det spesielt på vinteren! Jeg kjenner meg veldig igjen, da jeg blir så lys at jeg sliter med å finne matchende foundation til tider. Solpudder er helt fantastisk til å skape dybde i et ansikt og kan virkelig friske opp en vinterblek hud på kun et par sekunder. Dessverre har jeg lagt merke til at det er veldig mange som har misforstått hvordan man bruker et solpudder. Det er en stor jungel av sminke der ute, så det er jo ikke så rart at noen av og til går seg litt vill. Her har dere mine tips til hvordan og hvordan man ikke bør påføre solpudder.

HVORDAN IKKE LEGGE SOLPUDDER

1. Den første solpuddertabben er "Klasje-over-hele-ansiktet-tabben". Ved å bruke denne metoden vil ansiktet miste dybden sin og se veldig flatt og brunt ut. På ingen måte naturlig. 
2. Den andre solpuddertabben kan være en ærlig tabbe som jeg selv også har gjort. Dette er "feil-farge-eller-undertone-tabben". Ved å for eksempel bruke det samme solpuddere som man bruker på sommeren, kan man lett ende opp med et solpudder alt for mørkt eller alt for oransje. Tenk også litt på undertonen i huden din når du velger solpudder. Jeg som for eksempel er veldig gul i huden styrer unna solpudder med veldig mye rødt i seg.

Her kan dere sammenligne de forskjellige bildene. Det til venstre er "Klasje-over-hele-ansiktet-tabben". Som dere kan se blir ansiktet mitt veldig flatt og veldig oransje. I midten ser dere meg uten solpudder i det hele tatt. Til høyre ser dere "feil-farge-eller-undertone-tabben". Man kan tydelig se at jeg har påført et solpudder som egentlig er for mørkt for meg. Med et så mørkt solpudder er det også vanskelig å få til gjevne overganger. 


HVORDAN LEGGE SOLPUDDER:

1. Ved å legge solpudder på denne metoden vil man gi ansiktet et naturlig solkysset resultat. Som dere ser legger jeg solpudderet på de høyeste punktene i ansiktet der sola naturlig treffer meg. Disse punktene er i pannen, på eplekinn og over neseryggen i tillegg til litt på haken. 
2. For å ramme inn ansiktet på en dus og naturlig måte legger jeg solpudderet som et tretall. Jeg starter i pannen og går ned langs ytterkanten av ansiktet og inn på kinnet og deretter ned langs kjevebenet og avslutter på haken. Ved å bruke denne teknikken vil man skape mer dybde i ansiktet, i tillegg til at man får varmet det opp. 

Her kan dere igjen sammenligne forskjellene. Til venstre ser man godt at jeg har fått en naturlig solkysset glød, uten å se oransje ut. I midten ser dere igjen et bilde av meg uten noe solpudder. På bildet til høyre ser dere at jeg har fått rammet inn ansiktet på en fin og naturlig måte, i tillegg til at jeg får varmet det litt opp.

Bruker du noen av teknikkene ovenfor? Legg gjerne igjen en kommentar hvis du også har forslag til flere tips til hva man bør og ikke bør gjøre med sminke. 


PS! Ikke glem at dere fremdeles kan delta på giveawayen på min facebookside og vinne nesten 1KG skjønnhetsprodukter! Kriterier og mer info finner dere HER!

LagreLagre

3 kommentarer Skjul

Silje Romundset Karlsvik

08.04.2016 kl.15:29

Fint innlegg! Jeg bruker ikke solpudder, men kunne ha trengt det. Er så hvit at jeg nesten reflekterer lys haha. Hvilket produkt har du brukt på bildene her? :)
Sofie M

08.04.2016 kl.19:27

Hei Silje!

Så bra at du likte innlegget. Er nesten hvit jeg og, så skjønner hva du mener! I dette innlegget har jeg brukt Mac sitt Studio Sculpt powder i fargen Medium Deep. Jeg elsker å bruke dette pudderet som et solpudder da den gir mye glød, uten å inneholde shimmer. Anbefales virkelig!

Ha en fin helg!
Silje Romundset Karlsvik

08.04.2016 kl.21:25

Takk så mye for svar! Skal notere meg det ned og sjekke ut produktet, mulig jeg kjøper det i nærmeste framtid :) Tusen hjertlig.

Ha en fin helg du og!

Skriv en ny kommentar

hits