Fredagsfavoritt: Mac Pro Longwear Foundation

God fredag alle sammen og god 1.april! Dette er ikke en aprilspøk, for Fredagsfavorittene er virkelig tilbake etter flere måneders pause. For dere som er nye her på bloggen er fredagsfavoritter en spalte hvor jeg hver fredag forteller om et av favorittproduktene mine. Jeg har forstått at disse innleggene har vært savnet her på bloggen, så da hører jeg selvfølgelig på dere og fortsetter med denne fredagsspalten. Om det blir lagt ut fredagsfavoritter ukentlig hver fredag er jeg enda litt usikker på, men fredagsfavoritter blir det!

Denne ukens fredagsfavoritt er MAC sin Pro Longwear Foundation. En foundation jeg så og si har brukt hver dag i ca et halvt år. Jeg ELSKER virkelig denne foundation og har nesten vanskelig for å skulle variere foundationbruken, da denne er så bra!

Pro Longwear Foundation er, som navnet også tilsier, en foundation med lang holdbarhet. Faktisk så kan den holde opp til 15 timer(!) noe som er helt sinnsykt for en foundation. I tillegg har den en medium dekkevne. En medium dekkevne vil si at den dekker veldig bra, samtidig som at man kan se huden gjennom. I tillegg til å ha god dekkevne har den en semi-matt finish. Med en semi-matt finish mener jeg at huden er mattet ned, men hvis lyset treffer ansiktet vil det reflekteres noe. Konsistensen på denne foundationen er veldig lett og den er kjempeenkel å blende inn i huden.

Jeg varierer mellom å bruke beautyblender og forskjellige sminkekoster til å påføre denne. Resultater blir alltid gjevnt og pent! Hvis jeg noen gang skulle føle for å ha litt ekstra dekk i enkelte områder av ansiktet mitt, går jeg enten inn med et ekstra lag eller concealer. Selv om denne foundationen er semi-matt, ville jeg anbefalt å bruke litt mattende pudder der det trengs for de som har en kombinert eller oljete hud. Det vil gjøre at den sitter enda bedre og resultatet blir mattere. 

Legg gjerne igjen en kommentar hvis noen kunne tenke seg eller har prøvd denne! Del dine erfaringer!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits