Mobilt hjemmekontor

IMG_0982

Hei på dere! Håper dere har hatt en super påskefeiring, uansett hva den har bestått av. Overgangen fra påskeferie på fjellet og hverdagen i byen var mer utfordrende for min del enn jeg var forberedt på. Fordelen med å være tilbake i byen er jo muligheten til å jobbe hvor som helst! I dag pakket jeg sakene mine og plasserte meg på en café like i nærheten av der jeg bor. Når man jobber som blogger er det mye tid som tilbringes hjemme foran sminkespeilet eller på kontoret. Noen dager går jeg nesten hele dagen hjemme og tråkker. Etter slike dager er det ikke mye som skal til før jeg går på veggen. Da er det veldig kjekt å kunne ta med seg kontorarbeidet ut for en luftetur og miljøforandring.

IMG_0997

Mars er snart over og jeg har en del spennende planer i måneden som kommer. Det er mye som skal planlegges, men jeg håper det blir veldig bra! De som har lest bloggen en stund nå har nok skjønt hvor glad jeg er i å planlegge og organisere. Planleggeren min er med meg uansett hvor jeg er, slik at jeg til en hver tid vet hva som skjer og skal skje. På den måten slipper jeg også å ha alle planene mine i hodet. Slikt blir det bare surr av, i hvertfall for meg.

Planleggeren min er forresten fra Bookbinders Design! Jeg har fått mange komplimenter for den og mange som lurer på hvor den er fra. Er usikker om de har butikken her i Oslo, men vet den finnes i Trondheim.

IMG_0992

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits