Strobing: All about the glow

Har dere hørt om sminketrenden «Strobing»? Veldig enkelt forklart er strobing en veldig glødende hud med mye highlight og shimmer, ofte lagt i flere lag. Jeg synes resultatet blir mye bedre når man jobber med flere lag enn å klasje på en masse highlight til slutt. Kunsten er likevel å se sunn og glødende ut, ikke at du har dyppet hodet i en bøtte med glitter.

Dette er en sminkelook jeg har blitt veldig hekta på. Hvem ønsker ikke at huden skal se sunn og glødende ut? Strobing passer alle aldre og alle hudtyper. Noen vil kanskje påstå at strobing ikke passer de med fet eller kombinert hud, da de allerede har nok olje og glans i huden. Min mening er at man må tilpasse produktene til sin hud og hudtype. Selv har jeg en kombinert hudtype og elsker denne looken.

storbing1aStorbing1bStorbing1c

1. Jeg starter med en nyrenset og fuktet hud, som alltid. For at sminken skal sitte bedre påfører jeg en primer tilpasset min hud og ønsket finish. I tillegg til å balansere fukt og oljenivået i huden min, gir den også en utrolig fin glød. Denne primeren er fra MAC og heter Prem+Prime Natural Radiance.

2. Deretter går jeg inn med en Strobe Cream fra MAC. Dette er en krem med mye shimmer i seg. Jeg velger kun å legge denne på de områdene jeg ønsker å fremheve, da påføring i hele ansiktet fort kan gjøre at jeg ser for oljete ut. Her har jeg lagt krem på kinnben, over brynene, på brynsben, neserygg, amorbue og pittelitt på haken. For de som er tørrere i huden, kan påføring i hele ansiktet fungere veldig bra.

Storbing2aStorbing2b

3. Her ser dere huden min før og etter primer og shimmerkrem.

Storbing3aStorbing3bStorbing3c

4. Videre påfører jeg en foundation i hele ansiktet og concealer under øynene. MAC Mineralize Moisture Foundation gir en medium dekkevne og mye glød. MAC Pro Longwear Concealer er en fulldekkende og matt concealer, da jeg ønsker å holde øyepartiet relativt matt. Jeg elsker å påføre disse produktene med en svamp, da jeg føler fuktigheten i svampen gjør foundationen veldig lett å blende inn i huden. Svampen er fra Real Techniques.

Storbing4aStorbing4b

5. Her kan dere se hvordan basen ser ut etter foundation og concealer. Selv etter påføring av produkter med en del dekk i seg har huden fremdeles en veldig naturlig og lysreflekterende glød.

Storbing5aStorbing5b

6. Det er viktig å gjøre seg ferdig med alt av flytende kremprodukter før man går inn med pudder. Derfor bruker jeg fingeren til å klappe inn litt kremhighlighter på de områdene jeg ønsker å fremheve. Denne highlighteren fra Makeup Store har jeg lagt på kinnben, brynsben og amorbue. Hvor du velger legge din highlighter er helt opp til deg og hva du vil fremheve!

Storbing6bStorbing6a Storbing6c

7. Ettersom jeg er litt fet i t-sonen min og sminken her har en tendens til å forsvinne, setter jeg dette området med et pudder. Likevel unngår jeg å velge et pudder som er helt mattende. Jeg bruker et mineralpudder fra MAC som heter Mineralize Skinfinish Powder som både låser sminken på plass og gir en diskre satin-glød. I tillegg så går jeg også inn med et solpudder i ytterkantene av ansiktet mitt. Dette steget hjelper til å gi ansiktet mer dybde og dimensjon uten å nødvendigvis ty til heftig konturering. Solpudderet jeg bruker er fra MAC og heter Studio Sculpt Defining powder i fargen Medium Tan.

Storbing7aStorbing7bStorbing7c

8. Når de områdene som trengs å settes med pudder har blitt satt går jeg inn med en highlight i pudderform. Akkurat denne highlighteren er fra Sephoras eget sminkemerke har en veldig soft sheen i seg. Med andre ord er den ikke så veldig intens og jeg kan bruke den på flere områder uten å nødvendigvis se ut som en discokule. Denne legger jeg på de samme områdene som tidligere. Jeg føler også at ved å sette kremhighlight med pudderhighlight, vil highlighten sitte lengre og ikke nødvendigvis smelte bort etter et par timer.

Storbing8aStorbing8b

9. Her ser dere resultatet etter pudder, solpudder og litt highlight. Som dere ser er det veldig soft og naturlig.

Storbing9aStorbing9bStorbing9c

10. Dette steget er absolutt ikke et must, men noe jeg liker å gjøre for å få frem det lille ekstra. Jeg bruker en ekstremt intens highlighter fra en limitedkolleksjon fra Chanel og legger den kun på et par bestemte steder. Som dere ser bruker jeg veldig presise sminkekoster til dette. Jeg kan forstå at det virker som en hel masse unødvendig bruk av highlighter. Ved å legge highlighter i flere lag som vist her, får man en veldig fin gradering på gløden som man ellers ikke får.

Storbing11aStorbing11b

Her ser dere sminkelooken etter den siste runden med intens highlight. Jeg anbefaler også å ha en fuktighetspray man kan freshe opp gløden med i løpet av dagen. Min favoritt til dette er MAC sin Charged Water Spray som holder lenge på gløden etter påføring!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits