Tutorial: Enkel og dus øyensminke

Dette er en veldig enkel øyensminke å gjøre selv. Jeg har også gjort det så enkelt som over hodet mulig ved å bruke få produkter og minst mulig utstyr. For å få til denne looken trenger du ikke å ha fire forskjellige paletter og seks forskjellige øyenskyggekoster. Om du har lyst til å bruke mer, er det helt opp til deg. Som sagt er dette gjort enklest mulig.

Easy & soft eye makeup
– Sminkekoster fra MakeupMekka og KICKS | Øyenskyggepallett fra Chanel –

– Mascarabase fra Dior | Mascara fra Chanel –


Du trenger tre forskjellige koster. En til detaljarbeid, en til å legge på skygge med og en til å blande med. Til øyenskygge har jeg også kun valgt ut tre farger. En mellomfarge til å legge på hele lokket, en hakket mørkere til å legge i globalen og den lyseste med shimmer til å bruke i øyenkroken og under brynsbenet.  Til slutt legger du mascara. Du må ikke legge en mascarabase, men jeg anbefaler det da det vil beskytte vippene dine og samtidig få mest mulig ut av mascaraen din.

  

1. Jeg starter med å prime øyelokkene mine for å gjevne ut huden og dekke til misfarginger. Du velger selv om du bruker en øyenskyggeprimer, concealer eller om du bare hopper over dette steget.

2. Bruk kost nr2 og legg skygge nr1 på hele øyelokket opp til globalen. Bruk kost nr3 uten noe produkt på og bland skyggen oppover og i globalen.

Easy & soft eye makeup3  Easy & soft eye makeup4
3. Bruk kost nr2 og legg skygge nr2 i globalen. Jeg legger den fra ytterkanten og 2/3 mot øyekroken. Har du et bredt mellomrom mellom øynene dine, kan du legge den hele veien inn mot øyekroken. Bruk kost nr3 til å blande skyggene sammen i globalen.

4. Bruk kost nr1 til å legge skygge nr2 under øyet, langs vippekanten. Du velger selv hvor langt inn mot øyekroken du velger å gå. Igjen, sitter øynene dine veldig langt fra hverandre, kan du velge å legge skyggen hele veien inn mot øyekroken. Jeg la min 2/3 inn mot øyekroken.

Easy & soft eye makeup5  Easy & soft eye makeup65. Legg mascara (evt mascarabase først) på de øverste vippene. Jeg bruker også vippetang før jeg legger mascara.

6. Du velger selv om du vil legge mascara på undervippene. Jeg synes at det får øynene til å se mer åpne ut og at øynene virker større. Hvis du ønsker å highlighte noen områder kan du bruke kost nr1 til å legge skygge nr3 i øyekroken og under brynet på brynsbenet.

Håper at det var en grei måte å forklare på. Bare si i fra hvis det var noe uklart eller om dere lurer på noe!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits