Tutorial: min øyenbrynsrutine

In this blogpost it is going to be a lot of writing, so I will write it in Norwegian. If you do have any questions, all you got to do is ask. I will try my best to explain. 


Øyenbryn er kanskje noe av det jeg bruker lengst tid på når jeg legger makeup. Det utgjør en så utrolig stor forskjell om man markerer brynene sine eller ikke. Selv kan dere jo bare google «celebrities without eyebrows», så tror jeg at dere skjønner poenget mitt. Jeg har fått en del spørsmål om hvilke teknikker jeg bruker når jeg markerer brynene og hvilke produkter jeg synes er bra. Både teknikk og produkter endrer seg etter hvert, men dette er i hvertfall slik jeg markerer bryn akkurat nå og har gjort den siste tiden. Et tips for å få brynene til å se symetriske ut er å gjøre samme seg for steg på begge brynene. Gjør man seg ferdig med ett bryn først før man begynner på det neste, er større sjanse for at de blir ulike.

Eyebrows1
1.Her ser dere hvordan brynet mitt er helt naturlig. Jeg har mørke bryn, men ikke like tett hårvekst over alt. Noen plasser er det mer ugjevnt og det kan se ut som jeg har små «hakk» uten hår.

2. Jeg grer dem oppover slik at jeg ser hvor hårene starter. Deretter bruker jeg en brynsblyant og tegner en linje nederst fra innerste øyekrok til det punktet hvor brynet er høyest. Deretter tegner jeg en linje fra det høyeste pynktet og til ytterste øyekrok. Linjene jeg har tegnet er ikke gjort i en bevegelse. Det er mange, små, lette linjer som jeg binder sammen ettet hvert.

Eyebrows23. Her gjør jeg akkurat det samme som på det forrige steget, bare omvendt. Jeg grer hårene nedover og tegner en linje øverst fra innerste øyekrok til det høyeste punktet. Deretter tegner jeg en linje fra det høyeste punktet og til ytterste øyekrok.

4. Etter at jeg har rammet inn brynene, bruker jeg en brøste for å gre hårene slik at de ligger rett og samtidig gjøre blyantlinjene litt mer difuse og ikke fullt så harde.

Eyebrows3

5. Når jeg fyller inn brynene mine bruker jeg brynsskygge. Jeg synes dette gir et litt mer mykere resultat, enn med blyant. Mens jeg fyller inn, er jeg påpasselig med at jeg drar kosten i samme retning som hårene naturlig vokser. Litt mer oppover innerst i øyekroken, sidelengs midt på brynet og nedover mot ytterste øyekrok.

6. For å få en gjevn og rett linje under brynet, bruker jeg alltid et tynt lag med concealer. Dette er også genialt og gjøre hvis formen ikke ble helt som det skulle, eller hvis man kom litt utenfor med brynsblyanten eller skyggen. Jeg bruker også concealeren til å skape en veldig spiss «hale» på brynet.

EyebrowsHåper dere likte og forsto steg for steg forklaringen min. Det er bare å si i fra hvis dere lurer på noe. Setter stor pris på alle tilbakemeldinger :)

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits