Tutorial: Min foundationrutine

My foundation rutine1 My foundation rutine2 My foundation rutine3

How i contour and highlight my face

Start med ren og nyfuktet hud. Jeg pleier å vente ca 15-30 min fra jeg påfører dagkrem til jeg legger foundation, slik at dagkremen får trekt ordentlig inn i huden. Noen ganger bruker jeg også primer, hvis jeg vil gjevne ut huden og at sminken skal holde lengre. Deretter dabber jeg på foundationen med fingeren og blander med en fuktet beautyblender. Det synes jeg gir et gjevnt og naturlig resultat. Du bestemmer helt selv hvordan du vil gjøre det. Dette er bare den teknikken jeg liker å bruke akkurat nå.

My foundation rutine5 My foundation rutine6 My foundation rutine7

Jeg legger concealer under øynene, på neseryggen, haken og i pannen. Her har jeg også lagt litt i amorbuen. Igjen bruker jeg beatuyblender til å smelte produktet i huden min.

My foundation rutine9 My foundation rutine10 My foundation rutine11 Når jeg skal konturere ansiktet mitt, liker jeg best å bruke pudderfoundation. Det påfører jeg med en mellomstor kost i pannen og hårfestet, under kinnbena og langs kjevebenet. For å markere nesen bruker jeg en mindre øyenskyggekost. Jeg legger også pittelitt under underleppen min.

My foundation rutine12
Enkelt, ikke sant? Med noen få enkle steg får man mye mer dybde i ansiktet.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits