Wavy hair overnight

Wavy hair overnight

How I get my wavy hair, effortlessly. 

Mitt hår er naturlig glatt og rett og i mine øyne lite spennende. Det kan noen ganger være vanskelig å style det, da det som regel faller sammen etter et par timer. Derfor er det sjelden jeg orker å stå i timesvis og style det, ettersom det ikke kommer til å holde hele dagen/kvelden. Hvis man likevel ønsker litt mer liv i håret uten å bruke alt for lang tid, er dette en helt fantastisk lønsing.

Wavy hair overnight0Wavy hair overnight1 Det første jeg gjør er å preppe håret med stylingprodukter som gir håret litt mer tekstur og hold. Dette fordeler jeg i fuktig hår. Deretter fletter jeg en fransk flette. Hvis du ikke kan dette, finnes det mange gode videoer på youtube som viser hvordan du gjør det (mye bedre enn hva jeg får til å forklare med kun tekst og bilde). Jeg starter ganske høyt oppe på hodet og fletter inn ganske små deler med hår. Jo større bølger du ønsker, jo større deler med hår fletter du inn. Ønsker du mindre og mer definerte bølger, tar du mindre deler med hår og fletter inn. Jeg fletter også ganske så stramt, fordi jeg vet at fletten vil skli ut i løpet av natten.

Wavy hair overnight2

Som dere ser så har fletten sklidd ut ganske mye i løpet av natten. Når jeg løsner håret, gjør jeg det veldig enkelt. Jeg tar ut strikket og grer fingrene forsiktig nedenifra og oppover til hele håret har løsnet fra fletten. Noen ganger sprayer jeg litt tørrsjampo eller andre stylingprodukter og tupperer håret ved røttene for å få litt mer volum.

Wavy hair overnight3

Veldig enkelt og ikke minst praktisk i en hektisk hverdag!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits