Tutorial: Silver fox

SilverF

How to get the look

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg laget sminkelooken silver fox. Det er en veldig enkel sminkelook, som kanskje ser vanskeligere ut enn det egentlig er. Denne looken passer også alle øyenfarger og hudtoner.

SilverF1

Jeg starter med å prime øyelokkene med en concealer. Deretter tar jeg en veldig lys brun skygge som er hakket mørkere enn huden min. Den legger jeg med en stor og fluffy blendingkost over hele lokket. Dette gjør jeg for at de andre skyggene jeg skal legge på etterpå, skal blande seg bedre og for å unngå harde overganger.

SilverF2

Jeg legger en litt mørkere brunfarge i globalen og blander godt med en blendingkost. Her legger jeg like mye skygge innover i innerste øyekrok som utover mot ytterste øyekrok. Dette gjør jeg for å definere globalen litt bedre.

SilverF3

Her legger jeg den sølvgrå øyenskyggen over øyelokket med en flat øyeskyggekost. Husk å bland mellom hver gang du legger en ny skygge, for å slippe harde overganger.
SilverF4

For å markere øynene litt mer, legger jeg en mørk grå i ytterkrokene. Her ser dere hvordan det er før jeg blander skyggene sammen.

SilverF5

Her har jeg gått over alle overgangene med en blendingkost.

SilverF6

Til slutt legger jeg øyenskyggen i sølv. Den har jeg i hovedsak lagt midt på øyelokket og litt inn mot innerste øyekrok.

SilverF7

Når man jobber med mørke farger som grå og svart, vises det fort under øynene. Det er nesten ikke til å unngå at det faller ned litt skygge mens man legger de mørkeste fargene. Jeg går forsiktig over med en sminkefjerner og deretter øyekrem.

SilverF8

Nå som jeg er ferdig med de mørkeste fargene, legger jeg foundation og concealer. Deretter repiterer jeg akkurat det samme som jeg gjorde på øyelokkene. Med en liten øyenskyggekost legger jeg de brune skyggene og blander godt sammen. Mange er kanskje litt redd for å legge mye skygge under øynet, men jeg synes det smelter hele looken sammen og at øynene ser større ut.

SilverF9

Med den samme kosten som jeg brukte på de brune skyggene, legger jeg den sølvgrå under hele øyet langs vippekanten. Husk også å binde sammen skyggene i ytterste øyekrok, slik at det ikke blir noen glippe med bar hud.

SilverF10

Til slutt highlighter jeg litt i innerste øyekrok og under brynet langs brynsbenet. Her har jeg også lagt mascara på både over og undervipper. For å gjøre denne looken enda mer intens, kan du legge sort eyeliner på våtkanten. Jeg føler at det får øynene mine til å se enda mindre ut, så jeg legger heller en som er hudfarget. Voila! Enkelt, ikke sant?

– Gi meg gjerne tilbakemelding på hva du synes om slike tutorials som dette!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits