Tutorial: Winged eyeliner

SONY DSC

How I get my perfect wings 

Jeg har lenge unngått å legge våtliner, rett og slett fordi jeg aldri har mestret det. Enten blir det for tykt, for kort eller for skjevt. Rett og slett ugjevnt. Og hele poenget med våtliner med vinge, er jo at det skal være likt på begge sider! Jeg har også opplevd å ødelegge den mest perfekte øyenskygge, fordi våtlineren har blitt ugjevn. Finnes det noe mer iriterende? Derfor har jeg de siste årene bare bestemt meg for at det ikke var noe for meg. Helt til nå. Endelig har jeg funnet en teknikk som funker for meg. Så da må jeg jo bare dele den videre!

Winged eyeliner1

Jeg starter med å prime øyelokkene mine. Dette gjør jeg alltid før jeg legger resten av sminken.

Winged eyeliner2

Når jeg skal legge flytende liner, synes jeg det er enklest å starte med vingen. Jeg drar en linje fra ytterste øyekrok og ca to tredjedeler mot halen av brynet mitt. Det er nesten så jeg forlenger den linjen som allerede finnes i den nedre vippekanten min.

Winged eyeliner3

Deretter finner jeg et punkt ca halvveis på den første linjen. Derifra drar jeg en ny linje til vippekanten min ca midt på øyet. Dette kan være litt tricky, så ta den tiden du trenger for å få det så gjevnt som mulig.

Winged eyeliner4

Videre fyller jeg bare inn de blanke partiene, legger lineren helt inn mot innerste øyekrok og prøver så godt jeg kan å justere evt småfeil. Hvis jeg ønsker er tykkere liner, er det etter dette steget jeg forstiktig bygger på den formen jeg allerede har laget.

Winged eyeliner5

Etter at lineren har tørket, legger jeg øyenskygge. Hadde jeg lagt øyenskyggen førts, ville den mest sannsynlig bli ødelagt av lineren eller «oppryddningsarbeidet» mitt. Du velger helt selv hvilken øyenskygge du ønsker å legge.

Winged eyeliner6

Nå som jeg er ferdig med å legge øyenskygge, går jeg lett over lineren med litt mere produkt. Det er utrolig enkelt, nå som vi ser hvor lineren skal være!

Håper dere forstå forklaringene mine. Si i fra om dere ønsker en steg for steg forklaring på hvordan du enkelt kan rette opp i småfeil når du har bommet litt med lineren!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits